Szerinte „van valami szánalmas abban, hogy az emberek arról beszélnek, hogy egy politikus hálószobájában vagy Isten tudja, hol mi történik”.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ti beszéltek arról hazaárulók. Akinek esze van, az az elképesztő korrupcióról beszél.
dr. prédikátor
O1G te szerencsétlen fasz!!! Nem csak a félrebaszásrol van szó hanem a KORRUPCIÓT SOKALLJÁK AZ EMBEREK!!!érted e te barom korrupt patkány!!!
simmering73
1. A választás az nem a pöttyöslabdás kívánságműsor, more.
2. Mi ugyan nem vagyunk istenek, de egészen pontosan tudjuk, hogy egy jachton történt Borkai megkísértése
3. Nem az a szánalmas, hogy az emberek a politikusok "hálószobájában"(?) kutakodnak, hanem az, hogy ilyen aljas, korrupt, tolvaj emberek vannak a fideszben, akik nem néznek se Istent, se hazát, se családot.
Klubtag
Ha Orbán pártelnök és ME a botrány kipattanásának időpontjában az elvárható rapiditással és példamutató erkölcsi szigorral lép, akkor most nem kellene nyafognia. De hát ehhez személyi adottságok kellenek úgy, mint az állandóan emlegetett polgári és keresztényi erények, valamint tiszte lelkiismeret.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.