Az egészségügy, az oktatás, a kultúra nincs kritikus állapotban. Az a véleménye, hogy lecsengőben a véleménydiktatúra.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
Én úgy látom, nem lenne gond a Kásler-hiány...
Nessy
Drga Kásler úr! Keresse fel háziorvosát egy elmegyógyászati beutalóért, valamint a legközelebbi szemészetet!( Tudja, oda nem kell beutaló!) Mint volt kollegát, biztos soron kívűl fogadják, ha éppen van még szakorvos!
Ez a jótét lélek is komp akart lenni kis korában, nem komplett! Ezért ideális tagja O.V. kormányának!
vacsi
@Nessy: Ha beutaló nem is kell, de időpontot kell kérni. Az unokám egy éves, gyomorpanaszokkal akarták elvinni szakorvoshoz, beutalót 3 hónapra kapott volna a Heim Pálba. Ráadásul, az időpontkéréshez is időpontot kell kérni. És itt egy 1 éves (!) gyerekről van szó!
Szóval, Kásler már ne menjen sehova, ne vegye el a helyet az igazán betegektől - rajta már úgy sem lehet javítani, meg minek is?
Nessy
@vacsi: Nekem mondod! Néha ledöbbenek, amikor szembesülök vele, hogy pl, a sebészeten, ahol anno három orvos rendelt, ma EGY! De hasonló a helyzet a szakrendelések zömén. Komolyan mondom, hogy a hatvanas években időpont nélkűl sem kellett többet várni, mint ma időponttal, ami inkább csak a napra vonatkozik, mint a kapott időpontra!
sokanvagyunk
Ha Kásler időben eljuthatott volna - a már régóta esedékes - kezelésre, nem nyilatkozna ennyi hülyeséget az orvoshiányról.
Nessy
@sokanvagyunk: Tudod a VIP betegek, meg akik nem itthon kezeltetik magukat, nem érzékelik az orvos hiányt! A tanár hiányt pláne nem az ő korukban, a gyerekeik, unokáik meg magán suliba járnak milliókért.
Neki az a "vélemény terror", hogy egyre többen akadnak, akiknek saját véleményük van, és igyekeznek el is mondani! Hogy nem egyezik a napi kormány propagandával? Van ilyen! Vannak, akik a tényeknek hisznek, nem a szócséplőknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.