Egészen erősre sikerültek Kövér László záró gondolatai a Nagy Imre-szobor helyére állított Nemzeti Vértanúk emlékművének avatásán. Szamuely Tibortól Pál apostolig ért gondolatmenetében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
köteles kövér etvtárs!!!nagyapád aki vörös katona volt, most forog a sírjában te patkány!!!Nem sül le a mocskos képedről a bőr te féreg!!!A szüleid a szocialista hazáért kitüntetés birtokosai, te ganyé azokat is megtagadod???Nem sülyedsz el szégyenedbe te köpönyegforgató álkeresztény geci8???!Van neked egyáltalán hited???te ország szégyene!!!
Clavigo
Hogy nőlne befelé a bunda a pofádon,,,idióta suba-szájú faszkalap.
Eladott Ország
Belátom, hogy Kövér László és társai egyfajta törzsközösségben szocializálódtak a kollégiumban, hiszen egymás hányását és lábszagát közvetlen közelről ismerik. Azt is érteni vélem, hogy áhítattal csüggnek a - régebben dakota, újabban kipcsak-vezérükön. Csak hát az a helyzet, hogy ez egy abnormális törzs, amelyik semmit nem fog fel a külvilágból. Pont annyi eszük van, hogy követni tudják a törzsfőnököt és komolyan elhiszik, hogy vissza lehet forgatni az idő kerekét. Sőt, abban is őszintén hisznek, hogy győzni fognak, mert rajtuk kívül senki más nincs, aki mégis, az köteles az ő abnormáik szerint élni. Egyszóval nincs nekem azzal semmi bajom, ha ezek így akarnak élni, de én meg nem akarok és saját hatáskörben ívesen szarok Kövér zavaros handabandázására és bűntársai hazugságaira is. Bőven itt az ideje, hogy aki kezelésre szorul, azt orvoskézre adjuk, a többit pedig bíróság elé állítsuk. Az egyik nem zárja ki a másikat.
Clavigo
A méltóságos elvtárs...Olyan feje-arca van ennek a prosztónak,,(mindig vidám),,mint aki minden nap citromos szart kénytelen nyalogatni...
nezelodo
Kollégák, minek ez a felhajtás, inkább rég elporladt elődeinkre emlékezzünk nagy tisztelettel! A Kövér féle kirohanást pedig értékeljük át, és ismerjük el, végre megtalálta a gyökereit. Talán eljön az idő, amikor a Leninnel parolázó nagypapát sem hazudja szocdemnek, hisz szociáldemokraták nem vétettek annyit, és megélni sem lehetett belőlük a Rákosi és Kádár rendszer alatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok