A világlapok címoldalára nem került ki a Kisvárda – Mezőkövesd első osztályú futballmeccs eredménye, pedig nagy meglepetésre az idegenben játszó Mezőkövesd csapata nyert. A bennfentesek jól tudják, Tállai András egykori adóhivatali elnök elég sok milliárd forintot juttatott csapatának, ahogy az egykori miniszter Seszták Miklós is a Kisvárdának. A szabolcsi csapat mégis megalázó vereséget szenvedett hazai pályán. Steinmetz Ádám olimpiai bajnok, Jobbikos képviselő elsősorban nem a vereség, hanem a kisvárdai csapat névsora miatt háborodott fel.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A csapat névsora:: Mihai Minca, Luiz Felipe Ventura, Theodoros Berios, Cornel Alexandru, Anderson Pico, Anton Kravcenko, Bohdan Melnyik, Rados Protic, Roman Karasiuk, Lucas, Stavros Tsoukas, Claudiu Bumba, Kovácsréti Márk.
Az egyetlen magyar sem Kisvárdán, hanem Budapesten nevelkedett. Pofátlan herdálás netovábbja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.