A Fogadj örökbe egy ovit mozgalom, és ami mögötte van.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Mindezt abban az országban, ahol a kormány naponta többször dicsekszik azzal, hogy az Eu vezető növekvő gazdasága.
Jesszus, akkor mi lehet a mögöttünk lemaradó Ausztriában?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fantomasz
Persze ! Fogadja örökbe a ML az összeset . Lenyúltak mindent közben meg rásózzák a szerencsétlen népre a szerencsétlen kölköket :-( Azért a pofátlanságnak is van 6ára :((((((((((((((((((((
kereső
Mindez abban az országban, ahol a világcsoda a családtámogatás, egyébként meg nekik a gyermek az első- mindaddig, amig meg nem születik.
Eladott Ország
Magyarország olyan, mint egy rozzant IFA , a motort már elloptak, csak a kötelező be van fizetve. Államtitkárok és helyettes államtitkárok azért hazudnak és védik a szakadt mundér becsületét, mert önszántukból így döntöttek. Ivarérett politikusok azért lopnak, csalnak, és üzérkednek a befolyásukkal következmények nélkül, mert végiggondolták, és diadalmaskodott bennük a szabad akarat. Ilyenek vannak ebben a humánus, család- és emberbarát országban, ahol a legjobb kezekben van az emberi erőforrás minden felszámolt kínja és keserve. Nincs gyermekszegénység, és sőt, semmilyen szegénység nincs, hanem ezt szokták meg, ezt szeretik. Harrach Pétert idézve: a gyerek átveszi a szülei szokásait. Ha a szülő nem reggelizik, a gyerek sem reggelizik. Ők simán így élnek, és ebben senki nem akadályozhatja meg őket. Ebben az országban nincsenek nélkülözők, nyomorgók, mélyszegények, hiszen a létminimum eltörlésével párhuzamosan kigyógyultak belőle: már nincs mi alá beesniük. Ebben az országban a szemünk előtt valósult meg a teljes foglalkoztatottság, a közmunka mindenki számára adott, csak az nem dolgozik, aki nem akar. Ebben az országban, ahol öt év alatt megduplázódott a nélkülözők/éhezők száma, a tartósan nélkülözőké pedig jelentősen megnövekedett (OECD-jelentés, nem Századvég), elképzelhetetlen, hogy emberek egyik pillanatról a másikra utcára kerülnek, mert nem tudják fizetni a hiteleiket (Matolcsy bácsi olyan szépen forintosította a devizahiteleket, hogy Vajda Zita 2 milliós fizetése adja a másikat); mert a dolgozói szegénység soha nem látott szinteket ostromol, vagy mert a teljes foglalkoztatottság kellős közepén emberek 40-45 évesen veszítik el állásukat annak legkisebb reménye nélkül, hogy a közeljövőben el tudjanak újra helyezkedni. Ez mind rablómese, természetesen. Csak azt volna jó tudni, hogy meddig lehet teljes egészében negligálni a valóságot és ezt az állandó tündérmesét nyomatni.
Nyírfa
Nincs. Kivitték Erdélybe. Azt is. Majd jólelkű civilek összeadják, ami feltétlenül szükséges. Orbán közben elmélázgat a kolostorban önnön nagyszerűségéről, világhódító sikereiről, nagymagyarországi álmairól - konzulense: horthy Miklós a túlvilágról.
Fantomasz
@Eladott Ország: Sokáig már nem ,remélhetőleg.
KisGenyo2
A technokolt már betiltották, higító kell, (nem meg zacsi,) ha szipózni akarnak.
Mondjuk az nem sokat segít rajtuk szerintem. De legalább jól érzik magukat.
XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.