SOKAT, NAGYON SOKAT MEGMAGYARÁZ Péntek este Völner Pál államtitkár kezdett el dühödten sorosozni, álcivilezni, miután két pert is bukott a kormány a Helsinkivel szemben. Dörgedelmes hangú nyilatkozatot tett Völner Pál államtitkár pénteken este az MTI-nek. A következő – már jól ismert mondatok – hangzottak el:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A dolog magában sem piskóta,

de igazából az új (i)gazságügyér mondókájával együtt bontakozik ki

A derék 444.hu számol be róla. hogy
„Dörgedelmes hangú nyilatkozatot tett Völner Pál államtitkár pénteken este az MTI-nek. A következő – már jól ismert mondatok – hangzottak el:
„Ezt a csatát megnyertük.”
„A kormánynak folytatnia kell a küzdelmet az illegális migráció ellen, mert a Soros-hálózat továbbra is minden erejével támogatja a bevándorlást.”
„Az illegális bevándorlást minden lehetséges eszközzel támogató »álcivilek« egyáltalán nem akarják, hogy »bárki megállítsa, vagy akár megfékezze és ellenőrizze a migránsokat«”
”!
Ami összevetve azzal az aprósággal, hogy a minap „két ügyben is ítélet született a jogvédők és a kormány közötti ügyekben, és nem a kormány jött ki jól az ügyből”!!
Na és hol?? Igen a Kúriánál!!!
Ennek fényében külön pikantériát kap az a friss hír, hogy „Varga Judit igazságügy-miniszter szombaton Budapesten, a magyar ügyvédek napján jelentette be, hogy: A bíróságok kötelesek lesznek a Kúria jogértelmezését követni az Igazságügyi Minisztérium törvényjavaslata értelmében! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.