Korábbi nézeteltérésének tisztázása közben gáz-riasztó fegyverét is használta egy 21 éves férfi Pécsett, nem sérült meg senki. Az esettel összefüggésben több embert előállítottak a rendőrök.

Lövöldöztek hajnalban a pécsi Expo Centerben, több embert előállítottak

A rendőrség ügyeletére 2019. november 24-én 5 óra 51 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, az Expo Centerben lövöldöznek. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 21 éves, valamint egy 24 éves férfi egy korábbi nézeteltérés miatt keveredett vitába egy több fős családdal. Az épület folyósóján a 21 éves férfi a nála lévő gáz-riasztó fegyverrel több lövést is leadott, amelynek során nem sérült meg senki.

Az esettel összefüggésben a rendőrök a helyszínről bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt több embert előállítottak, velük szemben az intézkedések folyamatban vannak.

A Pécsi Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

(police.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
Most gondoljatok belr, ha engedélyezve lenne nálunk is a fegyvertartás - hányan használnák otthoni önvédelemre és hányan "nézeteltéréseik" lerendezésére?
Pálinkás Pál
@görbetükör: Erre a megoldás...otthon a lakásodban,házadban szabadon tarthatsz fegyvert...ha közterületen megfognak vele és nincs engedélyed az utcai viselésre,akkor automatice 6 év...Persze ilyen nálunk nem lesz,mert ha szabadon védhetnéd az otthonod fegyverrel ,akkor hamarosan elfogynának az "indiaiak"!!!
jesz
Cigányok nem lehettek, mert azok ilyenkor alszanak...vagy már rég lefeküdtek, vagy még nem ébredeznek..
jesz
T propeller..a cím szórendjén kellene változtatni...
görbetükör
@Pálinkás Pál: Betarthatatlanok nálunk a törvények. És túl sok az indulatos, primitiv egyén. Hogy közterületen kinél lenne fegyver, csak akkor derülne ki, ha használná.
Te tudnál ezen túl bátran közlekedni? Vagy hozzátartozód?
Pálinkás Pál
@görbetükör:" A cseh fegyverviselés szabályai az európai átlagnál liberálisabbnak mondhatók. A legutóbbi jogszabály 2001-es. (119/2001 törvény). A Cseh Köztársaságban bárki viselhet fegyvert, aki elmúlt 18 éves és büntetlen előéletű. Ehhez indoklásul elég az önvédelemre hivatkozni.

Hasonlóan liberális a szlovák törvény is. Itt 21 év feletti büntetlen előéletű polgárok folyamodhatnak fegyvertartási engedélyért a 2006. évi szabályozás értelmében."
Nos ,ezekben az országokban tudnak???
görbetükör
@Pálinkás Pál: - node ezen országok egyike sem vagyunk. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.