A fideszesek között is nagyobb lenne az atlétikai stadion megépítésének támogatottsága, ha a kormány elfogadná a főpolgármester feltételeit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Eriksson: A vizes VB, a Puskás stadion, és egyéb sport létesítmények becsült és valós költségei közti fényévnyi távolságot alapul véve az embernek vannak kétségei a jelenlegi költség becslések kapcsán is!
Persze, mindent lehet, papíron! A közlekedést mondjuk rábízhatjuk a Jó Istenre!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
propeller.hu/itthon/3479902-hadhazy-stop-stadion-stop-korrupcio-stop-propaganda- tökéletesen egyet értek Hadházyval.És csak úgy üzenem a Fővárosi közgyűlésnek- (vidékiként) az én pénzemre ne alkudozzon a kormánnyal.
Nessy
@Eriksson: Miután a nyugdíj felülről zárt, van, aki rosszkor, pl. közalkalmazottként ment nyugdíjba, és évek óta a nyugdíj veszít a vásárlóértékéből, szemben a szépen hangzó kormánypropagandával.
De a nyugdíj minimum és a hozzákapcsolódó szociális kiadások jó része 11 éve nem változott, ergo az éhenhaláshoz sok, a megélhetéshez kevés. Na, nekik ne add elő, hogy arra futja, amire akarja! Lehet mese délutánokat tartani kormányinfó címén, de a tények makacs dolgok!
Eriksson
@Nessy: Minden cinizmus nélkül állítom, hogy a nyugdíjasok nagyobb része mindig is a lehetőségeikhez igazították az igényeiket. Ez így volt 30 éve, 10 éve, valamint napjainkban is.
csak úgy....
@Eriksson: te hányadszor vagy nyugdijas,hogy ezt cinizmus nélkül mered állítani?
Eladott Ország
Szinte minden normális országban az embereket meg szokták kérdezni arról, hogy akarnak-e világversenyt rendezni. Ezek ugyanis az esetek 99 százalékában veszteségesek, vagyis a megrendezés költségei soha nem térülnek meg, sőt, a kihasználatlan sportlétesítmények még plusz költségeket is rónak a rendező város költségvetésére. Úgy tűnik azonban, hogy Magyarország kormánya számára – vagyis inkább mondhatnám, Orbán Viktor számára – nem lényeges az, hogy mit gondolnak azok az adófizetők, akik egyébként állják a több száz milliárdos költségeket. Nem számít az, hogy ennek a mérhetetlen összegnek jobb helye is lenne az egészségügy, vagy az oktatás terén, semmi sem számít, csak azok az istenverte stadionok, amelyekről Orbán gyermekkorától kezdve álmodott és ahonnan nagy közpénzt lehet szakítani. Ha valóban a magyarok álma az újabb vb rendezés, akkor a népszavazáson az igenek száma jóval nagyobb lesz mint a nemeké. Ha viszont ez nem így lesz, akkor mégis mi lesz a hatalom válasza? Soros befolyásolta a válaszadókat? Esetleg rosszul tették fel a kérdést? Már miért lenne magyar nemzeti érdek az, hogy sporteseményt rendez-e a főváros, vagy sem? Milyen elbaszott egy logika ez? A nemzeti érdek az, hogy ne meghalni járjanak az emberek kórházba, mint ahogy az is nemzeti érdek, hogy gyermekeinket ne vallásra neveljék az iskolákban, hanem fizikát, történelmet és irodalmat tanítsanak nekik. Az is nemzeti érdek volna, hogy ne fagyjanak meg telente emberek tucatjai a saját otthonukban nem megfelelő jövedelem és a szociális háló teljes hiánya miatt. A nemzet érdeke nem egy tetves sportesemény megrendezése, pláne nem úgy, hogy az még veszteséges is lesz. A szervezés Orbán, esetleg Mészáros érdeke lehet, de nem a magyar embereké.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.