A ki nem vett 154 napja alig marad el a rekorder érdi polgármesterétől.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért vagynak itt kérem nem kis mókák

pedig már magában a ki nem vett szabadság a polgi-k esetén már magában sem semmi

Repkednek a milliók a bukott kerületi polgik esetében 4-5 milliótól a 10-esig a ki nem vett szabik címén. Amely összegek – figyelemmel arra tényre, hogy az illetményük nem éri el a havi 1 millát igencsak elgondolkodtató. De igazából nagyon számolgatni sem kell mivel „A fideszes Láng Zsolt, egykori II. kerületi polgármester a ki nem vett szabadságait pénzben akarja kiváltani, ami bruttó 7,3 millió forintot jelent neki, … állítólag Láng 154 nap ki nem vett szabadságról nyújtott be papírokat az önkormányzathoz.”!
RonaGyuri
@RonaGyuri: az igazi barba-trükk: miközben a szabadságok után olvasgattam egy önkormányzat határozatára akadtam:
az előírások szerint az előző évi szabit lehetőleg az év első negyedévében kell kivenni, de engedélyezhető az év vége is. Majd a határozat: a polgi 18-as szabadságánál figyelembe vették, hogy áthozott majd egy évnyit 17-ől és a kivettel csökkentve a maradékot teljes értékben a 19-esben számolták el!! =))
Eladott Ország
A szabadságot pénzben megváltani nem lehet. Utóbbi szabály alól egy kivétel van: a munkaviszony megszűnésekor ki nem adott időarányos szabadságot kötelező kifizetni. Nos a kiskapukat kell bezárni, mert ezek a derék bukott fideszes polgármesterek rendszerszeren csapolják meg a közöst, mint ahogyan azt uralkodásuk ideje alatt is tették. Te is fidesz én is fidesz...
scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/69493382_1362243097272645_5163320292096868352_n.png?_nc_cat=108&_nc_oc=AQmKnr4dVIP2QsxeilFagGY7zsaRDKfu8Kp0iBwcH15B76__iFcQNC1bVle7bGK-avo&_nc_ht=scontent-frt3-2.xx&oh=fb750118c1bda724f05cbdc585c82c49&oe=5E5B056D
pestibulvar.hu/2019/07/15/orban-beismerte-hogy-a-fidesz-egy-bunszervezet/
1magyar
Az ilyen kötetlen munkaidőknél a ki nem vett szabadság vicc. Ki ellenőrzi,hogy ha nincs bent a polgármester hol jár?
Egyébként oda megy ahová akar senki nem tud róla napközben is intézheti még a szerelmi ügyeit is.
Eladott Ország
Meg kell nézni hány helyen volt nyaralni/telelni a családjával és, ha volt, be kell perelni csalásért. Ennyi sztahanovista polgármesterrel hogyhogy csak itt tart az ország ? Tehát megint kiderült, hogy a törvény mindenkire vonatkozik, kivéve a gyevi bírót! Hogy a bánatban van, hogy a melósnak kötelező kivennie a szabadságot, ráadásul igazából töredékével rendelkezik belátása szerint? Mert ugye mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek! Szóljon akinek akar 1 nap szabiját is kifizettek már!
kereső
154 nap. Ez 4 évi szabadság! Ennyi éven keresztül nem vette ki a polgármester úr a szabadságát- megjegyzem, törvénytelenül. A törvénytelenségért- a polgármesterekre és helyettesikre vonatkozó munkaügyi szabályok be nem tartásáért-a leköszönt képviselő testület a felelős. A törvényességért, és annak betartásáért meg a jegyző. Fizessék ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.