A Fidesz tagsága továbbra is fel van függesztve.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Remélem kivágják őket, mint macskát szarni - hogy klasszikusokat idézzek! (Karácsony G.)
Az ilyen hazug, tolvaj, ártó szándékú, alattomos mocskok, mint a Fideszesek nem valók kultúr emberek közé!
RonaGyuri
@CsipkeRózsa: @Béla333: egyébként alapvetően igazat mondott, persze nem úgy, ahogy ő ezt próbálja eladni. Igen valóban az ő oldalukon pattog a labda ezt pártcsalád minden potentátja hangsúlyozta: ha és amennyiben Orbán meghunyászkodik, visszább vesz a pofájából és megígéri a polgári minimumok betartását, akkor nem rúgják ki!!!
kereső
@RonaGyuri: Igérni meg fog mindent. Aztán, hogy tartja-e? Nem szokta- inkább meghosszabbit Bicskéig. Nem veszem igazán komolyan az EPP-t. Bohóckodnak, és gereblyézik a vizet. Lelkük rajta- csak egy a baj, a levét ennek is mi isszuk meg.
Szerintem orbán még tett le arról, hogy a maga képére formálja az EPP-t, vagy utolsó lépésként egy új szövetséget gründoljon- ahol is ő a vezérkakas a szemétdombon.
RonaGyuri
@kereső: ha ezt gondolja, akkor még annál is hülyébb, mint látszik! =))
kereső
@RonaGyuri: bele hülyült a hatalomba!Észrevehető- hogy az itthoni dolgokkal már nem is nagyon foglakozik- kb. egy éve. Október egy kicsit megrázta- de ott vannak körülötte a csinovnyikok, akik szolgai módon kiszolgálják. Nem tárgyal- kinyilatkoztat, a többit meg majd elintézik a varga juditok, gg, meg a többi nagyon fiatal, nagyon képzett-és még orbánnál is arrogánsabb siserehad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.