A Népszava hétvégenként megjelenő társadalmi-kulturális rovata a Szép Szó. A következő idézetet Csepeli György: Cigányok és gádzsók II. című írásából közöljük, melyet szombaton olvashatnak teljes terjedelmében.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maxentius
Valamikor, talán.
De ma? A többség, - van tiszteletreméltó kivétel, - aki ha munkát ajánlanak neki, így válaszol: Tudod ki? Cigány vagyok én nem hülye!! A farkammal többet keresek, mint te, ütődött gádzsó, a szakmáddal éls a három műszakkal. Ez a cigányréteg szerintem nagyon is kellemesen érzi magát kis hazánkban.
Az ilyen hozzállással teszik rasszistává a legbirkatürelmübb magyart is.
nanena
Ma kaptam egy kör emailt. Az alapján egy átlag cigánycsalád 5 gyerekkel mindenféle jogcímen kb. 600 eFt-ot kap havonta. Az összeg részletezve is volt, így hihetővé vált.
masterboy
@nanena: Ha csak a fele igaz,mar az is iszonyat verlazito.

precious
Remélem hozzám is elér az a kör e-mail(célzás :-D) Ez a 600 e ft tényleg vérlázitó,még ha bruttó összegröl is van szó!
Evikati
Én már egy héttel ezelőtt olvastam! Több eszük (és pofájuk) van mint sok tisztességes, tanult embernek!
menasagh
Minden valamirevaló nép, nemzet már a teremtéstől fogva igyekezett magának hazát, házat teremteni, ott élni, gyarapodni, fejleszteni azt megnevezni, védeni és hazájának nevezni. Két népcsoport van amelyik inkább az élősködő változatot a más nyakán élést választotta, amiből az egyik igaz '46-ban trükkel csalással megvásárolt egy területet, de azt is azért, hogy a háborús események következményeinek a megsarcolását tudja hivatalos formába önteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.