A veszprémi Lovassy László Gimnáziumban amiatt alakult ki konfliktus, mert az egyik tanulónak gendersemlegesként jelöltek ki egy nem használt mellékhelyiséget.

Alapjaiban rengette meg a NER-t egy iskolai wc felirata – el is kellett távoltani

A Veszpresszó szerint valaki ezt jelezte a fideszes országgyűlési képviselőnek, ami után az igazgató utasítást kapott a fenntartótól, hogy az érintett helyiségről vegyék le a gendersemlegességet jelző táblát. Ezt megtették, de ennek ellenére azóta is csak ugyanaz a diák használja a mosdót.

A lap megkereste Schultz Zoltánt, a gimnázium igazgatóját, aki elmondta, a „fiúk és lányok által egyaránt használható mellékhelyiséget nem kellett kialakítani, hiszen az mozgássérült WC-ként rendelkezésre állt”.

Schultz azt is elmondta, hogy tudomása szerint a mosdó-ügyet valóban jelezték a fenntartónál és az országgyűlési képviselőnél is, de ezt nem tekinti feljelentésnek.

Forrás: hvg.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@Shikari: A nagy biologus kijelentette. Hülye ember is van, az meg TE vagy!!! Hogy milxyen nemüp, az meg senkit nem erdekel! Na indithatod megint a mocsokgyarat, pelenka felkötve?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
látta má valaki a nert alapjaiba rengeni?
teuton
@Shikari: Nacikam, az egyedüli aki sziv, az TE vagy! Ha nem vetted volna eszre, akkor EN es masok is teged szivatnak!!! De a szovalasztekod igen gyer, allandoan csak ismetled magad! Vegyel jobb forditoprogrammot! Ja, az 5 forintos kommentpenzeböl nem futja?
teuton
@Shikari: Almodik a nyomor... Vagy inkabb az idiota? Vizionalsz mar, mint gazdaallatod? TE semmit nem mondasz meg es nem döntesz el, az egyetlen mocsok pedig amit el kell takaritani, az TE vagy!
fahrenheit451
@Shikari: Azt tudnod kell, ha itt kitör a polgárháború, veszítetek - B-közepestül, izomagyastul, felsővezetéses támoaóstúl, parlamenti gárda sok pisztollyal, rendőrök veletek (vagy igen-vagy nem), katonák veletek (vagy igen-vagy nem) együttestül - csúnyán.
Vigyázz mit kívánsz!
fahrenheit451
A Menekülő Alagút Project (MAP). Eject.
A menekülő emberek...
Ahogy félnek a bátrak, nem fél úgy senki.
Anyám borogass!
teuton
@Shikari: Mikor vetted be az utolso gyogyszert es mikor voltal utoljara kezelesen? Eddig pelenkaztad magad, hogy kibird a napi 14-16 orat a gep elött, amig megvan a kb. 200 mocsok a tal lencseert, de SZENTESTE napjan meg ratettel egy lapattal! Tegnap 21.:57kor fejezted be a napi mocskot, de dec. 24.-en mar hajnali 2:45kor (!!!) kezdted a sztahanovista müszakot!!! Nifele mocsok az ilyen??? Nem csoda, hogy mar az allamrend nyilt megdönteseröl vizionalsz, meg koncentracios taborokrol, koncepcios perekröl mindenki ellen, aki nem naci! De az egyedüli aki a demokratikus allamrendet megdöntötte az a fitymasz a gazdaallatoddal az elen es a törtenelem szemetdombjan fogtok mindannyian landolni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.