Egy nő mellé ugrott be a kocsiba, megverte, és kirabolta, de az áldozata segítségére siető járókelőket is bántalmazta egy szír férfi, akiről kiderült: német menekültstátusszal rendelkezik. A megtámadott nőnek az volt a "szerencséje", hogy két járókelő is megpróbálta megmenteni, illetve a támadás idején épp a párjával beszélt telefonon, aki észlelve, hogy baj van, értesítette a rendőröket.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
@Horizont: Ne is a migráns ellenes embert verjék a migránsok! Barom!
fahrenheit451
Akárki, akármit mond - főleg O1G, meg a bandája -, Orbán alatt kezdődött el, állandósult, és vált visszafordíthatatlanná a lakosságcsere Magyarországon.
Soha annyi magyar nem hagyta el az országot, soha annyi magyar gyerek nem született külföldön, soha annyi idegen nem jött ide (négerek, törökök, muszlimok(!). ázsiaiak, budhisták, indiaiak, hinduk, oroszok(!), köcsögök, stb), mint 2010 után, Orbán regnálása alatt !!!

A fedeszes gyökerek meg beszopnak mindent a pávatáncostól...
Fölszállott a bálna: www.youtube.com/watch?v=ROrprn6R7HE

hülye - hülyébb - fideszes
simmering73
Végre egy kis izgalom, lehet hülyíteni a gyökér fideszfanokat, lehet ujabb pénzeket elsíbolni határvédelem megerősítése címszó alatt. Úgy kellett ide most a regnáló hatalomnak ez a szír faszi, mint egy falat kenyér. Tényleg, nem lehet, hogy ezek bízták meg jó pénzért?
silber13
@1magyar: hazudj valami elfogadhatót!:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.