Ebben mondjuk van valami. Csak "az öreg" nem Nerisztán elsíbolt közpénz-billióira gondolt, hanem... Hogy is mondjam: egy egészen különös és egyedi gondolat jutott eszébe Szenteste. A gonosz liberális és kommunista erők. Jézus születésével kapcsolatban Szenteste Stefka Istvánnak a következő gondolatok villantak át a kommunista belügy által kitüntetett elméjén:"A liberális és kommunista erők évtizedek óta – erőszakkal, furfanggal, csellel, lejáratással – azt akarják bebizonyítani, hogy Jézus nem létezett, a keresztény eszme elavult, szemétre való. "(...)"Tolvajok világában élünk. Hogy szabadon garázdálkodhassanak, ma ezeknek a legnagyobb ellenségük a keresztény, erős nemzetállam. Ellenségük a rend, a demokrácia, a jogállamiság. A globalista, balliberális erőknek ezért számít ellenségnek, elpusztítandónak Magyarország. Ezt párszor megkísérelték, de eddig nem sikerült. Ezek az ármányemberek ott vannak az Európai Unióban, a világ pénzügyi központjaiban és azokon a helyeken, ahol tervbe...

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Na ennek is kijött a betegsége, lázálma volt.
Ami lehetne magánügy is, ha nem hozta volna ezt mindenki tudomására!
Vén szenilis hülye!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Igen, te szaros tróger Stefka, ez a ti világotok; szaros ócska komcsi káderoké, akik átmentettétek a lehetőségeiteket, és most is loptok csaltok hazudtok!! =))
Béla333
Na ennek is kijött a betegsége, lázálma volt.
Ami lehetne magánügy is, ha nem hozta volna ezt mindenki tudomására!
Vén szenilis hülye!
Clavigo
Stefka elvtárs az egyik legjobb nertárs ebben Nemzethhyy Tébolydában.. Lassan megrühellem a ezt az ünnepet is... Hogy ez a jó elvtárs nem tud kussban maradni..!!.
Nessy
@Clavigo: nem ártana egy - két hithű NERtársnak így ünnepek előtt bestoppolni a száját!
Savonarola keresztény szónoklatai anno ünnepi gondolatok voltak ezekhez a státusz keresztény megszólalásokhoz képest!
Stefka István vajh elvtárs korában is előállt volna egy ilyen szöveggel?
Kötve hiszem!
Clavigo
@Nessy: Még fitymasz- berkekben is egy ritka gusztustalan,undorïtó lény...számomra.
justhpeter
Az utóbbi időben több alkalommal élvezhettük a kiemelt NER-lovagok különböző megszólalásait, ám valahogy azok összesített IQ-szintje sem érte el a hatvanat.
Az, hogy ezeket az alacsony szintű böffeneteket keresztény ünnep alkalmával teszik, csak rámutat arra a tényre, hogy számukra a kereszténység is csak egy felvett manír, amit veleszületett tahóságuk okán normálisan bemutatni sem tudnak.
Stefka mint kipróbált munkásőr-keresztény látványosan teszi nevetségessé a NER-lovagok ünnepi buzgalmát.
Aki Én
Fordítva ül a lovon. Inkább a létezését kellene bizonyítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.