A Demokratikus Koalíció tavalyi évéről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
@Shikari: Viktor pártja! És ez mindent elmond az agymosottakról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Nos, valóban erősen a fidesz kampányra hajaz esetenként! Be nem tartható ígéretekkel, ( jó, kormányunk még a betarthatót sem igazán tartja be). Azért érdekes lenne pl. a német 1250 euró minimálnyugdíj és a mi 89 eurós minimálnyugdíjunkat egy szintre hozni. A bérek esetében dettó. Viszont ezen senki nem lepődik meg az immár 10 esztendős választási ígéretek alapján. Sajnos! De legalább egységes Unióban gondolkodtak, nem annak a szétbomlasztásában.
Sámannus
Most hogy Gyurcsány a fakanalat választotta, nem tudom ki fog gazdaságstratégiát kialakítani. Annyi biztos hogy illúziókeltéssel nehéz lesz kormányprogramot készíteni. Abban igaza van, hogy meg kell tanulni ígérni is, amit utána végre lehet hajtani.
Jó lenne, ha nem csak a kritikát hallanánk, hanem a kidolgozásban is együttműködnének, így valóban nem kéne zagyvaságokat hallgatni, bárkinek is van igaza.
advocat
@Shikari: Viktor pártja! És ez mindent elmond az agymosottakról.
Béla333
Mindig is mondtam, hogy a DK a fanatikusaival pontosan olyan, mint a másik oldalon a Fidesz a saját fanatikus csapatával.
Demagógiáért a DK-nak sem kell elmenni a szomszédba.
Ugyanúgy hazudnak, mint az Orbán féle Fidesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.