Kevesebb programot és direktebb elosztási rendszert szeretne a kormány 2021-től, kérdés, hogy mi jut az ellenzéki vezetésű városoknak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Shikari: Jelenleg itt senki nem szólt sem hozzád, sem a cikkhez alpári kocsma stílusban. Ezt te voltál szives prezentálni, mint a kormány a terveit decemberben. A taknyos barátaidnak, ismerőseidnek mielőbbi gyógyulást kívánva: üdvözölnek a szűzqrvák! ( Kb. olyan értelmes szó összetétel, mint a liberálfasiszta, de tanulni sosem szégyen a kulturáltabbtól)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@Shikari: Jelenleg itt senki nem szólt sem hozzád, sem a cikkhez alpári kocsma stílusban. Ezt te voltál szives prezentálni, mint a kormány a terveit decemberben. A taknyos barátaidnak, ismerőseidnek mielőbbi gyógyulást kívánva: üdvözölnek a szűzqrvák! ( Kb. olyan értelmes szó összetétel, mint a liberálfasiszta, de tanulni sosem szégyen a kulturáltabbtól)
Nessy
@Shikari: Ezért írtam, hogy miután nem címzettnek válaszoltál, ergo a beköszöntőd általánosságban szólt, mindannyiunkhoz, akik itt még előfordulunk. Én is általánosságban reagáltam.
Clavigo
@Shikari: Kussolhatnál néha,,@nyád majma...
csak úgy....
@Shikari: tibim,ebböl a mondatból ítélve, egy kezdö elmegyógyász , már írná is néked a "beutalót" ...tibi,te nem vagy komplett
csak úgy....
@Shikari: tibi,te annyira hülye,hogy észre sem veszed,hogy kilopják a segged alól az országot?
csak úgy....
@csak úgy...: majd hivatkozz az @Eriksson:ra,aki a kgb. nek dolgozott...
fahrenheit451
Csak kezd el, csak csináld, majd felmegyünk a kolostorba és lesz ott minden. A kolostorban. Minden.
tudode
Ha a Néppárt megköszöni az eddigi boszorkány melóját őféleségének, előfordulhat, hogy összébb kell húzniuk a fujuknak magukat, egy pár froncsi megvonása miatt!
Nyírfa
A kormányzati szóvivő most jelentette be, hogy saját Budapest-infókat fognak tartani, majd ők tájékoztatják a lakosságot a kormány Budapest-politikájáról, programjairól, pénzelosztásáról. Majd ők. Nem ám a főpolgármester.
No. Én meg arról tájékoztatom a kormányzatot, hogy alja emberek, s mint ilyenek, sittre valóak, nem a Parlamentbe, nem a minisztériumokba. Éppen elég bajt csináltak már, szégyent hoztak a hazánkra, el is árulták a saját piti kis hatalmukért.
És ők akarnak fölényeskedni, majd megmutatják a rebellis ellenzéknek, jön Novák Katalin, és csípőre teszi a kezét?
Sírjak vagy nevessek ekkora fokú erőlködésen?
Tudják, mit? Boldog új évet. Magunknak.
vitriol
@Nyírfa: nevetséges a kormány erőlködése azért, hogy az emberek komolyan vegyék őket, de ez a hajó számukra már elment. Akármilyen kormányinfót tartanak, annak a magyarok már nem adnak hitelt, nekünk a jelenlegi főpolgármester szájából kell megismerni a tényeket!
csak úgy....
már alig várom a budapesti török sulit,amit az erdogányós fog fölavatni...,azért egy korán suli jobb mit a nyugatos ceu..ahun a szörös de kopasz kovács is végzett
Nessy
@Nyírfa: Na, ha abban is annyi lesz a realitás, az igazság, mint a jelenlegi kormányinfókba, akkor majd meséljék a legközelebbi elme szociális otthon lakóinak!
Nyírfa
@vitriol: Karácsony is nyilatkozott, azt mondta, hogy a kormány nem áll szóba a hivatalával. Olyan megviselt volt, olyan döbbent, hogy a helyzetet nem lehet nem komolyan venni.
Csak egy szikra kell, hogy kimenjünk az utcára, de akkor nem fog megállítani minket a rendőrség, mint tették Erdogan itt létekor.
Nyírfa
@Nessy: A fidesz maga a hazugság. Bicskanyitogató volt Gulyás Gergelyt hallgatni, amikor magától Orbántól tudjuk, hogy ne azt nézzük, amit mond, hanem, amit cselekszik. És Gulyás meg az összes többi az ő szája.
Nessy
@csak úgy...: Köszönöm! Egyedűl, ezen a szürke, ködös, kilátástalan napon, lelkesen fújtam Csákányival együtt, hogy szép a nyár!
Nessy
@Nyírfa: Sajnálom, mert azt hitte ha valaki ígér valamit, azt meg is tartja, Csak elfeledte, hogy nem egy korrekt politikussal, hanem Orbánnal áll szembe! Azért ennyire nyílt , aljas és pitiáner bosszú hadjáratra nem gondoltam! Azt hiszem, vesztettem egy üveg konyakot.
csak úgy....
@Nessy: közben, ha tudtad volna,hogy mit szerettem volna küldeni...
www.youtube.com/watch?v=plAbG4IVUro
csak úgy....
@Nessy: @Nyírfa: ne politizáljatok lyányok!
fahrenheit451
Orbán úgy bünteti a szabad városokat, ahogy az EU nem meri büntetni Orbánt.
Mi a fasz van veled, EU?
Csicska gecik!
Három bölcsek? Meg a kurva anyátok !!!
Primitív, beteg balfékek !!!
Mit figyelsz még?
Mennyit kell figyelned, hogy megértsd végre?
Milyen változásra számítasz?

Jó lesz, amikor ti is elpusztultok Armageddon háborújában. Mert el fogtok pusztulni, ti geci politikusok !!!
fahrenheit451
A három bölcs is el fog pusztulni Armageddon háborújában.
Nyírfa
@Nessy: Amikor októberben a választások után azt találta mondani, hogy tudomásul veszi Budapest akaratát, és konszenzusra fog törekedni a Karácsony vezette hivatallal, az arcáról le lehetett olvasni, az artikulációjából kihallani, hogy dögöljünk meg ott, ahol vagyunk, és ezért a kénköves poklot fogja ránk szabadítani.
Úgyhogy én nem az ő ígérgetéseiben bíztam, hanem Karácsonyban és az általa vezetett testületben. És bízom most is, mert Gergely az az ember, aki, minél több mocskot dobnak rá, annál tisztább lesz. És, persze, bízom magunkban, budapestiekben, hogy kiállunk azokért az ügyekért, amik győzelemre vezették az ellenzéket.
Nessy
@csak úgy...: Igazad van! :-)))) De ha jól tudom, ilyen unalmas estéken lehetett kártyázni, olvasni, meg volt egy harmadik is de arra már nem emlékszem. Úgy hogy most Philip K. Dicket olvasok.
Nessy
@Nyírfa: A társaságból többen előre látták, ami most kezdődik. Én tiltakoztam, hogy ennyire csak nem aljasodik le. Vesztettem, egy üveg Henessy az ára a naivitásomnak.
Nyírfa
@Nessy: Egy kecskeméti barackkal olcsóbban megúsztad volna! :)
Nessy
@Nyírfa: Szép álmokat, mosolygós reggelt!
csak úgy....
@durbincs: kit keresö bunkó? a gyogyiknak 3 emelettel lejebb köl a sorszámot húzni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.