KOMOLY ELŐKÉSZÍTÉS VOLT; MEG KELLETT TALÁLNI AZOKAT, AKIKNEK TETSZIK!!! =)) A Nemzeti alaptanterv megújításáért felelős miniszteri biztos nem tartja jogosnak, és nem is tudja elképzelni, hogy visszavonnák a NAT-ot. Hajnal Gabriella...elmondása szerint nem egyszerű csökkenteni a pedagógusok óraszámát, hiszen óriási a tantárgyi lobbi a tanárok oldaláról.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igenis komoly előkészületek voltak

például meg kellett találni azokat, akiknek tetszik, vagy legalább is mindegy

Hajnal Gabriella, a Nemzeti alaptanterv megújításáért felelős miniszteri biztos önelégült bárgyú vigyorral osztotta az észt az atv-ben.
Kijelentette, hogy: galád hazugság, hogy
hogy a magyar irodalom és történelem tantárgyak anyagát Takaró Mihály rendelte volna meg, hisz csak megadta a fő irányvonalakat,
hogy sebtében készült volna, hisz az alaptantervek vázát márciusban kaptuk meg, a munka augusztus végéig tartott,
s nem kell mindenkivel egyeztetni, mert akkor, sosem lesz semmilyen anyag, ellenvéleménye mindig, mindenkinek lesz, ezért megválogatták, hogy kiket kérdezzenek! =))
human
@RonaGyuri: Nagyot röhögtem mikor ez a miniszteri biztos azt mondta, hogy lehet, hogy van pedagógiai szervezet ami kritizálja az új NAT-ot, de más szervezet meg jónak találja és akkor a műsorvezető lecsapta a magas labdát és elmondta neki, hogy a NAT-ot támogató szervezetek igazolhatóan kormánypártiak (értsd a fidesz hozta létre őket), a kritikus szervezetek pedig függetlenek (értsd, nem ellenzékiek).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.