Egy pénteken megjelent kormányrendelettel 10 339 288 000 forintot osztott szét itthoni és határon túli szervezetek között a kormány a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulójára rendezett a Nemzeti Összetartozás Évére. Ebből a legnagyobb összeget, 2,9 milliárd forintot a Schmidt Mária által vezetett Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány kapta. Korábban a rendszervártás emlékévére 12 milliárdot ítélt meg a kormány a szervezetnek. Igaz, ennél tavaly problémák léptek fel, amikor belső harcok miatt a stáb nagy része lelépett. A mostani keretből kapott 220 milliót, a Trianon Múzeum Alapítvány is, aminek a kuratóriumában ott ül Bayer Zsolt is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Miért nem már kereken hármat?
Van itt lóvé, dögivel!
tudode
Nem csak a nemzet Máriája részesül az adófizetők befizetéseiből "HÁLAPÉNZZEL", ki tudja hány pártalapítzvány is tarcsa marcsát játszik, amelyet a 2020-as költségvetés tartalmaz
.
----- Magyarország 2020. évi központi költségvetéséről *
.
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1900071.tv#lbj0id4a40
.
Miközben az állami feladatot ellátó civilszervezeteket fogyókúrára ítélte a BUKszaőr, aki elpirospacsizza apránként a közlóvét a Zödfoktól kezdve mindenhová amerre jár, kell BARÁTKERESŐ kőrútján!
Sámannus
Nálunk azóta fertőz a koronavírus, hogy marisunk megszületett. Ez a némber megmásít mindent. Sőőőt mindent is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.