Magyar Györgynek nincs helye a II. Kerületi Közbiztonsági Alapítványban – közölte a Fidesz keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Azt írták: a Fidesz-KDNP arra kéri Őrsi Gergely polgármestert, hogy hívja vissza Magyar Györgyöt a II. Kerületi Közbiztonsági Alapítvány kuratóriumi elnöki tisztségéből.

Hozzátették, hogy az ügyvédről nemrég derült ki, hogy a "börtönbiznisz" egyik legnagyobb nyerészkedője, 419 kártérítési pert indított a bűnözők nevében a magyar állam ellen, és mintegy félmilliárd forint sikerdíjat tett zsebre ebből.

A "börtönbiznisz" joggal való visszaélés, a bűnözőknek nem pénzjutalom, hanem büntetés jár – fogalmaztak.

"Magyar György hiteltelen és méltatlan arra, hogy a II. kerületben élők közbiztonsági ügyeit intézze" – áll a kommünikében.

Forrás: MTI

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Magyar minden törvényt betartott, a Fidesz a saját maga által hozottakat sem. Így a Fidesz embereinek nincs joga belépni a parlamentbe, mert amióta betették a lábukat csak a káosz nő. Arcpirító kijelentéseikből elég volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@kereső: Eddig sem tagadtam, hogy a Fidesz a jogerős ítélettel ment szembe. Ez pro forma nem jogszerű, de hoztam példákat bőven, amikor nem a jog, hanem az igazság számított!

Ha akarsz elgondolkozol rajta, bár liberálisék ezt a hibát nem követik el. :-)))))))))))))))
kereső
@Shikari: Na kaptál egy lájkot , egy "libsitől"- mikor volt utoljára ilyen "sikerélményed"?.
Komolyra forditva- az én igazságérzetemet is sok-sok dolog sérti, a focira, egyházakra költött százmilliárdok, egy magánkiállitásra milliárdok, a magán kastélyokra adott milliárdok, a társadalmi egynlőtlenségeket növelő adórendszer, és lehetne még sorolni. Mégis betartom az adótörvényeket.
Shikari
@kereső: Köszi, de azért ne szállj el magadtól! :-)))))))))))))))))))

Világos és én is jogkövető vagyok. Megértem, hogy az általad felsoroltak sértik az érzékenységed, de van egy kis adalék is mellé. Nem ismerjük az adott ügyek teljes aspektusát, mert ezt jobbára az ellenzéki sajtó csámcsogja és a valóság tartamuk néha enyhén szólva is kétes.

A stadionok, stb, tehát a pénz költése kormány hatáskör. Te, mint polgár annyit tehetsz, hogy nem szavazol rájuk és akkor más kormányok, más prioritások mentén költenek. A többség szerint viszont ez jól van. Amíg a Fidesz kormányoz, ez lesz és te ugyan háboroghatsz, de ez így jogos és igazságos is., mert van lehetőség változtatni. Ez viszont nektek libsiknek zsákutca, mert a szavazók többsége berzenkedik tőletek és inkább Orbánra szavaz! Hát ez szomorú, de a demokrácia már csak ilyen játék! :-)
Klubtag
@ómió: ad.1. Nem a demokráciára teszek, hanem a te - rám alkalmazott – minősítgetésedre,
ad.2. A Kádár rendszerben két „választásod” volt, vagy elmész és szavazol az egyetlen jelöltre, vagy nem mész el szavazni, ez utóbbinak meg is voltak a következményei az illetőre nézve (pl. elővezették), eddig érted úgye-e, most van több un. párt és azok jelöltjei, viszont van egy pártvezető ill. ME, aki a neki nem tetsző választási eredmény esetére kollektív büntetést helyez kilátásba (pl. egy egész településre nézve) mondjuk forrásmegvonás eszközével – és ez a te nagyon keresztényi, nagyon fehér, nagyon polgári felfogásod szerint a demokrácia lényegéhez tartozik,
ad.3. A kedves vezetőd önmaga definiálta kormányzási filozófiájának kvintesszenciáját – ILLIBERÁLIS-nak, és ez mindent elmond rólatok.
ad.4. A választásokon a valós, vagy „számított” többséget elérőknek - a pozíciók betöltésénél és a döntések meghozatalánál - nem kell feltétlenül indokokat felsorakoztatniuk, de a többségi elvtől való eltérés akár nyíltan is felvállalható lenne egy egészséges, kompromisszum kész politikai formáció esetében, pláne egy kiemelkedő, össztársadalmi szinten is fontos témában. Persze nyilván ehhez a demokráciát értő, érvényesülni engedő vezetőkre és támogató polgárokra lenne szükség. A baj az, hogy jelenleg ezt az országot nem ilyen típusú szakmai és politikai grémium vezeti – ezért alakulhatott ki benned is az a téves hiedelem, hogy aki nyer a választáson, annak mindent szabad, bármilyen eszközt igénybe vehet politikai ellenfeleinek legyőzéséhez, de inkább megsemmisítéséhez……és tetszik, nem tetszik az összehasonlítás ezen a területen is egyre jobban megáll….
UFF
verőce21
Magyar György - a börtönbiznisz legnagyobb nyerészkedője - annyira független ügyvéd, hogy Somogy megye 4-es választókörzetében az MSZP-Párbeszéd színeiben volt képviselőjelölt.
ómió
@Klubtag: Aki itt önmagát is minősíti és ezzel a demokráciára is tesz, az az, aki a Kádárista diktatúrát a mával hasonlítja össze! Ez mintha te lennél! A "kollektív büntetés" meg nyilván abból jön le nálatok, hogy a kormány egyik első dolga volt annak deklarálása, hogy Karigeri ugyanazokat a forrásokat kapja meg Budapest fejlesztésére, amit korábban Tarlósnak is megígértek! Én Budapest kollektív büntetésének inkább azt látnám, hogy a regnáló bolsi banda az egészségügye színvonalát javító szuperkórház megépítésétől fosztotta meg! Szóval, e témában - hogy hihetőbb legyen - bizony ütősebb hazugság szükségeltetik! Az meg, ha valami illiberális, csupán annyit tesz, hogy nem hajlik a "deregulálj", a mindent szabad anarchiájába. Még, ha az "trendi", akkor se! Ki nem meri itt "felvállalni a többségi elvtől való eltérést"? A bolsi "ellenoldalra" sokminden jellemző lehet, de ez biztos nem! Ami meg a "minden eszközt igénybevevőket" illeti, főleg a kormány munkájának akadályozásában, őket akkor láthatjátok igazán, ha tükörbe néztek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.