Egy Milánóban dolgozó debreceni férfi koronavírus tesztje is pozitív lett - számolt be a kormányzati honlap. A férfi rendszeresen ingázik az olasz nagyváros és Debrecen között. Február 29-én, szombaton hajnalban szállt le repülővel a hajdúsági megyeszékhelyen, a reptéri testhőmérséklet-ellenőrzéskor még nem volt láza.

Forrás: debreceninap.hu
Feltöltő: gyurmix
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Itt az eredménye,hogy nem lettek lezárva a határok. Ez a nem normális meg ingázott mint fing a fürdőben. Nehezen, de csak sikerülni fog kicsinálni az országot.
SystemError
Úr isten mindmeghalunk! :) Emberek a legtöbb éves influenzának több halottja van. Valaki meg tudja fogalmazni, hogy mitől retteg, azon kívűl hogy mindenki más is retteg a valamitől?
Jozefina
@simmering73: miért engedik fertőzött helyre az utazást??? Aki megfertőződött valószínüleg nem takarítani járt Milánóba!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.