69 éves brit állampolgár az a férfi, akit eddig debreceni betegként emlegettek, és akit szintén megfertőzött a Kínából indult koronavírus. A járvány ellen a vodka nem, de a kézmosás például véd. Cikkünkben minden lényeges információt megtudhat a terjedő kórokozóról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ezzel szemben valószínűsíthető a védőfelszerelések hiánya, fertőtlenítőszerek hiánya, az egészségügy általános amortizációjáról már nem is beszélve. Tehát ha robban a járvány – és remélem nem így lesz -, itt állunk majd Bibliával a kezünkben és elmormoljuk utolsó imánkat. Ha ezt mégis túlélnénk, akkor ott vannak még a németek által gyártott tankok, amikkel kiűzhetjük a migránsokat, visszafoglalhatjuk Erdélyt vagy akár Mezopotámiát. Hiszen Orwelltől tudjuk:
"Nem az a lényeg, hogy valóban van-e háború, s mivel döntő győzelem úgysem lehetséges, nem is az, hogy a háború jól megy-e vagy rosszul. Csak arra van szükség, hogy háborús állapot legyen." És ebbe általában nem a háborús állapot létrehozói döglenek bele. Legyen bár az ellenség egy vírus vagy bárki más.
Eladott Ország
Az a jó a konteókban, hogy mindent bele lehet magyarázni. Nem vagyok konteó hívő, mégis ezzel a szemét, mocskos, hazaáruló, tolvaj mocsadék rezsimmel szemben hajlok erre! Őméltósága van olyan idegállapotban, hogy azt képzeli, a vírus majd arra és úgy fertőz, ahogy azt ő megengedi neki. Ő jelentette be, az ő fényességes faszbúk' oldalán, nem pedig a tisztifőorvos, vagy járványügy, hanem ő! Ő a fénybenjáró, lilaenyveskezű! Mint említettem, nem vagyok nagy konteó hívő, de van egy két dolog, ami elgondolkodtat. A bedőlés szélén álló olasz kórházaktól, a ki nem fizetett kórházi beszállítókig. Mindenhol napok óta van fertőzött, itt nincs. Nem mondom, hogy szükség szerű a káosz. Bécsben vagy Németországban (ha lehet hinni a számoknak) nem szabadult el a pokol, de a lehetőség adott. 10 óra alatt a Prágában kidőlt két lánynak mnden lépését lehetett tudni, Bécstől Budapestig, majd Budapesttől Prágáig, csak mit nem? Mi a túrót csináltak Budapesten? Mikor egyre többeknek nem tetszett ez a dolog, elmondtak ezt azt, de konkrétumot, szinte semmit. Büdös ez, de félek tőle ez nem olyan trágya lesz amit a végtelenségig lehet tapicskolni egy feneketlen bilibe, mert ha ez a bili egy három lábú hokedlire van rakva, aminek két lába még be is van fűrészelve, az a bili pillanatok alatt ki fog borulni. Mondjuk mit csodálkozunk bármin is, amikor ha a NÉBIH lekapcsol olyan henteseket akik 15 napos büdös, férges húsból adnak el hónapok óta kolbászt, csak azt nem mondják meg róluk milyen néven árultak és hol. Nekem már fel sem tűnik, ha ez a Napóleon-komplexusos törpegyeptégla egyes szám első személyben beszél, mert ez a megalomán idióták ismérve és akkor nem is emlékeztünk meg a szájnyalogatásos ruhabuzerálásáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.