A tervek szerint heteken belül be is üzemelik őket.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Rászóltak a központból, hogy amit 10 perce küldtek pénzt azt erre kell költeni. Utána megy az Origó riportot csinálni...

Egy mobil lélegeztető ára 2000-3000 euró. Hasra azért ne essen senki és különben is "szívesen adtuk" közpénzből
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Aztán majd kiderül egy kis idő múlva, hogy igen, Tiborcz vett mondjuk a Kínaiaktól lélegeztető gépet, melyet busás haszonnal adott tovább az Uzsoki kórháznak.
Ezektől jócselekedet elképzelhetetlen...
Mocskos Fidesz, mocskos Fideszesek!
vacsi
@Mirabilis: Maszkot természetesen nem kaptam, de minek is? A régi melltartóimat majd átalakítom...
vacsi
@Mirabilis: A lélegeztetőgép az, amiből jelen helyzetben minden adomány jól jön! Én nagyon nemes dolognak tartom, ha valaki adományoz - és nem érdekel, hogy jutott a pénzéhez.
Ami meg a védőeszközöket - pl. maszk, gumikesztyű, stb- illeti: bárkit, bármitől meg lehet védeni, de SAJÁT MAGÁTÓL nem! Azaz hiába osztanák ki mindenkinek a maszkokat, azzal csak azt érnék el, hogy az öregek még nagyobb számban tömegelnének a piacon, az áruházakban, a fiatalok - akiknek még az iskolákat is bezárták, hogy ne fertőződhessenek, még nagyobb számban, még bátrabban bandáznának, buliznának, plázába járnának, meg ki tudja, manapság mivel ütik el az idejüket. És az anyukák bátran vinnék a gyerekeiket a játszótérre, sétálni, ők közben jót cseverésznének... Hisz a maszk megvédi őket! Hát, ki kell ábrándítsalak: nem védi meg! Az egyetlen védekezés, ha betartjuk a kormány ajánlásait, kéréseit, rendeleteit! Ez persze, senkinek nem tetszik - lám, még az az ORVOS (!) sem tartotta be, aki vidáman síelt Ausztriában, majd hazajőve, másnap már ment operálni. Hogy ezzel a tettével hány embert fertőzhetett meg? És akiket azok megfertőznek, közülük hányan fognak belehalni a szövődménybe - ezt még felmérni is lehetetlen! És csak annyit kellett volna tennie, hogy betartja a karanténra vonatkozó utasítást! Nem tette!
vacsi
@Mirabilis: Rengeteg felvetésedre hagy válaszoljak egyben:
- Lélegeztető gép nyilván van elég a kórházakban, természetesen, csak a normál ügymenetre. Senki nem számíthatott erre a járványra, és arra végképp nem, hogy tömeges tüdőgyulladást fog okozni. Ezért lett kevés a lélegeztetőgép.
- Igen, alapvetően a kormány feladata a védekezőeszközök, lelegeztetőgépek, stb. beszerzése, de a segítség mindig, mindenkinek jól jön!A védőeszközök az egészségügyben természetesen nagyon fontosak, és ugyanilyen fontosnak tartom, hogy az eü. személyzetet ne terheljék le.
- Mint már írtam, én nem megyek ki a házból, itthon pedig semmiféle maszkom, gumikesztyűm nincs.
- 68 éves vagyok, és nem járok bevásárolni. Évek óta, mindig 2-3 havi tartalékom van, ezt az első hírekre,még a kínaira 6-8 havira emeltem (só, liszt, cukor, tej, élesztő, szappan, WC-papír, gyufa), e mellett a kertben termett zöldséget, gyümölcsöt is elrakom, befőttnek, lekvárnak, vagy lefagyasztom.
- Mivel vannak unokáim, tudom, hogy ők ez az iskolaszünetet jutalomszabadságnak fogják fel, minden tiltás ellenére elmászkálnak. Remélem, a kormány előbb-utóbb szigorítja a kimászkálást.
- Az utolsó megjegyzésem természetesen gúnyos megjegyzés volt: nincs maszk, az igaz, de az ilyen felelőtlen embereket - és azokat, akikkel ezek kapcsolatba kerülnek - nem is védené meg! Legjobb, ha mindenki otthon marad, amíg a helyzet nem normalizálódik - még akkor is, ha ez hosszabb időt vesz igénybe.
Aki Én
Ha nem lopja el, most nem kell adakoznia senkinek. A lopott vagyon egy kis részéből düböröghetne az eü.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.