A Fidesz frakcióvezetője a jogvédő szervezeteknek azt üzeni, hogy "most be kellene fejezni az idétlenkedést".

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Hát akkor fejezze be a kormány az idétlenkedést. Ismerve az eddigi ténykedésüket egyetlen lépésükben sem lehet bízni. Minden lépésük a hatalmuk megerősítéséről szól. Ezt kell kontrollálni.
kereső
Van már gyakorlatuk benne. Az alkotmány módositáshoz szükséges 4/5-ös szabályt is kijátszották.
simmering73
"Orbán lecsapott a koronavírusra. Kihasználja, hogy a világjárvány leköti az Európai Unió, a nyugati demokráciák figyelmét, hogy a járvány miatt rendkívüli intézkedéseket hoznak mindenhol, és a nyílt diktatúra bevezetését most úgy mutathatja be, mintha ez is ugyanazon demokratikus intézkedések egyike lenne. Erről azonban szó sincs. Felfüggeszti a parlamentet, rendeleti kormányzást vezet be. Ilyet egyetlen állam sem tett. Ez durvább rendszert jelent, mint Putyin önkényuralmi Oroszországa. A “veszélyhelyzet végéig” nem lehet választásokat, népszavazásokat tartani, fel lehet oszlatni az önkormányzatokat, katonákat lehet rendelni az utcákra, a járványra hivatkozva börtönbe lehet csukni bárkit, aki kidugja az orrát a lakásából. Börtönbe lehet csukni a kritikus véleményt megfogalmazó újságírókat."
nepszava.us/bartus-laszlo-allamcsiny/
Béla333
"Ha azt mondjuk, hogy ez a rohadék bűnbanda nem végez elég tesztet, hogy ne derüljjön ki, mennyi a tényleges fertőzött Magyarországon, akkor lecsuknak bennünket öt évre, mert szerintük a valós tény az, hogy elegendő tesztet végeznek? Vagy ha azt írja a sajtó, hogy nincs elég megfelelő védőfelszerelés, akkor azzal valótlan tényt állítanak, mert jön a Kovács Zoltán nevű hazug köcsög, aki majd megmondja, hogy ez valótlan tényállítás? Irány a börtön? Ez megállítja a vírust? Ez akadályozza bármiben ezt szemét tolvajbandát abban, hogy megvédje a magyar embereket a vírustól? Ez nyílt diktatúra. Orbán Viktor a koronavírusra hivatkozva megléphette szíve álmát, jogrendbe iktathatta a korlátlan hatalmát, amit eddig is gyakorolt, de nem élvezhetett, mert állandóan fenn kellett tartani a látszatot, le kellett játszani a formai követelményeket. Most ezeket mind eltörölte, és nyíltan uralkodhat Magyarországon."
nepszava.us/a-virusra-hivatkozva-eltorlik-a-diszleteket-nyilt-diktaturat-vezetnek-be/
jesz
@namihami: tesztelik a lakosságot, figyelik a kommenteket. Ha örülnek, akkor bevezetik, ha átkozódva tiltakoznak, akkor is.
fahrenheit451
A patkányozás dicséret ezeknek a férgeknek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.