Cseh Katalin visszatér eredeti szakmájához, orvosi minőségben segíti az egészségügyet.

A Momentum képviselője önkéntes orvosnak áll

Cseh Katalin a Facebook oldalán jelentette be, hogy a koronavírus-helyzetre való tekintettel, ideiglenes ugyan, de visszatér eredeti szakmájához és újra felveszi az orvosi köpenyt. A képviselőnő az országos Mentőszolgálat felhívására jelentkezett, ám egyelőre arról még nem kapott értesítést, hogy pontosan hova fogják beosztani. A biztonság kedvéért a hatóságok felé jelezte, hogy Brüsszelből tért haza.

Cseh egyébkén politikus karrierje előtt orvosnak tanult, a Semmelweis Egyetemen végzett szülész-nőgyógyászként, két évig dolgozott rezidensként – írja a Szerelek Magyarország.

"Orvosi diplomám van, dolgoztam is orvosként. De őszintén szólva nem gondoltam, hogy még valaha visszatérek az egészségügybe. Két költözés között elvesztettem a köpenyemet, az orvosi ruháim nagy részét elajándékoztam. A pecsétemet hétvégén, a nagytakarítás alatt, egy sarokból kotortam elő. Az elmúlt napokban azonban nagyot változott a helyzet. Magyarországon közegészségügyi válsághelyzet alakult ki, már most több mint száz embernél igazolódott a koronavírus-fertőzés, és ez a szám csak növekedni fog a következő napokban.

- írja a képviselő.

Forrás: Blikk

Kép: MTI/Koszticsák Szilárd

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Pegero: ma, 14:38; Egyébként nem mindenki kaphat milliárdokat közpénzből a csúti bűnöző cigány ( EU Farkas Flóriánja) jóvoltából, te rohadék! Inkább befognád a szaházi pofádat és eltakarodnál innen a kurva anyádba, te rohadék fidesz barma! A kurva anyátokba az EU-nak cca. 500 milliárd forint pénzbírságot kell visszafizetni mert szabálytalanul ( elloptátok) használták fel a támogatásokat és nem mertek egyetlen tételt sem megvédeni ( fellebbezni), és ezek után járatot a mocskos pofádat és kioktatsz mindenkit te szarházi!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/82609568_704570686616334_5181996175699476480_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ohc=SwdbMJSySPMAQkh1bfy65yUiSaNrEeW716j_VUNHV3yHRWaEyZtILAb_Q&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=0e6c46e2665b325dfd98783b460c2f2d&oe=5EB06B1B
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Pegero: te a tiborcz féle ,adományozott lélegeztetö gépre utazol? azon jól ellenétek a vergödszke21 el,telán még a cirminek és a busa erikksonnak is jutna néhány slukk...
kulabombaafityiszre
@Pegero: tegnap, 20:00
Nem ez csak kurva volt,mint aki kipottyantott.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nyomorult kis fotel szúnyog.:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ómió
@durbincs: Attól menekül a magzat! Soxor már botmixer nélkül is!
Aki Én
@durbincs: látom ma sincs rendes munkád.
kulabombaafityiszre
@Pegero: ma, 14:25
Nekem mondod baszki,neked mondom daszdmeg (anyád):)))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.