Mindezekkel szemben, amire egy járvány esetén szükség van, az egy jól működő egészségügy, amit az Orbán-rendszer lerombolt. Nem katonaságra van szükség, hanem orvosokra, nővérekre, kórházi ágyakra, védőfelszerelésekre, megfelelő szájmaszkokra és megfelelő mennyiségű teszt elvégzésére. Jól szervezett mechanizmusra, amely egy-egy fertőzött esetén lokalizálni tudja a vírus terjedését és karatnénba juttatja a potenciális fertőzötteket és fertőzőket. Ezekre lenne szükség, de az Orbán-rezsim az erre vonatkozó intézkedéseket, pénzügyi feltételeket nem teremtette meg. Pedig ezt a rendkívüli felhatalmazást nyújtó törvény nélkül is megtehette volna. Az a sajtó, amely ezt megírja, a dolgát teszi, az a közvéleményt és az országot szolgálja, s nem valótlan tényeket terjesztő bűnözők gyülekezete.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Már a legeljén megmondtam: egy normális társadalomban prioritást élvez az egészségügy, majd az oktatás és így tovább, de a sok idióta mit írt, hogy fontos a sport, a stadinok és a kultúra. Idióták nesze nektek! Itt a bizonyíték , hogy NEM volt igazatok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok