Marija Pejcinovic Buric szerint a koronavírus-járvány megfékezése érdekében hozott intézkedéseknek tiszteletben kell tartaniuk az Európa Tanács alapvető értékeit. Orbán arra kérte a főtitkárt, hogy tanulmányozza a törvényjavaslat pontos szövegét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Nincs ennek a kivénhedt, félnótás falusi gyereknek családja, aki megállíthatná a HATALOMÉHESSÉGÉT, kihasználva a járványt!
.
Miért nem küldi el az operatív izé, hogy ne hátráltassa a védekezési munkájukat, és álljanak neki a teszteléshez, mert őfélesége számháborút folytat a vírussal!
nezelodo
Na, legalább ez a bürokrata is tudja már, hogy jobban jártak volna, ha a mi fényességes vezérünket választják meg az Európai Tanács főtitkárának.
Nessy
@tudode: Igazad van! Azt hiszi O.V., hogy nélküle nem lenne védekezés! Pedig pont ő avatkozik be időnként ostobán, és hátráltatja azokat, akik szakemberek! Ebből is politikai kérdést csinál, mint mindenből! Nem tudja felfogni, vagy nem akarja, hogy itt most nincs pártállás!
"Ne hátráltassák őt a védekezésben"??? De a pénzt küldjék!! Mert még sok templom, stadion,egyéb értelmetlen dolog van, amire pénz kell!
mesél a lélegeztető gépek számáról, de meg nem kérdezne egy intenzíves orvost, hogy mi is kellene a működtetéséhez! Önmagában a gép csak porfogó a raktárban! És ez csak egy dolog, amiről mesél!
tudode
@Nessy: .
Azt már nem tudom, hogy Szlávik dr. mondta, vagy olvastam, olyannyira nincs semmiféle hatóanyag ez ellen az új koronavírus ellen, hogy akik lélegeztetőgépre kerülnek, az egy dolog, de vérátömlesztéssel, és sok mindennel támogatni kell a beteget addig, amíg az immunrendszere nem segít be a kórság legyőzésébe.
.
Ődélesége csupán minden lében két kanál, oly annyira, hogy nem is jogÁSZ, hanem valami társadalomtudományt hadar, összekeverbe a szezont a fazonnal, kizárólag a hatalomra, és lóvéra vetve megszürkült pislógóját.
.
Van olyan érzésem, hogy nem is büntethető, mert mentálisan zűr van a vállon felülijében, jogilag nemisminiszterelnökként, annyi mindent elkövetve a nyájával együtt mindannyiunk ellen, amelyre a honfoglalás óta nem volt poélda meáldva az országot ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGGAL IS a tetejébe:
.
------ Orbán Viktor nem miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=90s
.
Most aztán tényleg életre, halálra megy a játszma azzal is hogy látszólag minél kevesebb fertőzött legyen, és az operatív törzs tagjai is elviselik ezt a szakbarbár, hataloméhes pacákot!
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.