51 kórházban katonák lettek a kórházparancsnokok, a héten újabb cégeknél jelennek meg a honvédelmi irányító törzsek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Nem tudom hogy honnan szedi ezt, Benkő úr, de ez nem igaz. Inkább egészségügyis kéne, nem katona! Ők nem kaphatják el? Dehogynem.
Macskaszem
Orvos kéne, ápoló, meg védőeszköz. A katona kb. annyira kell, mint a lópatkoló.
Nyírfa
Ugráltam örömömben. Ja, az egy másik hír volt.
Azt nem értem, mire van a kórházi adminisztráció, ha többek között nem a feladatok megszervezésére. A katonákat közbe iktatni olyan, mint amikor hó végi záráskor kell betanítani egy új kollégát - csak útban van.
Persze, tudjuk mi, hogy a katonai jelenlétnek mi a valós oka, akár a vállalatoknál, akár az utcákon, a kórházakban vagy a fidesz pártgyűlésein, amiket Orbán Viktor évértékelőnek nevez.
solidedge
Mi a lófaszt keres a katonaság a kórházakban? A hír annyiban módosul hogy a lakosság megdöbbenéssel fogadta a kakukktojásnak számító katonaság jelenlétét. Ez nem más mint erőfitogtatás. Nehogy már az orvos és az ápoló meg merje mondani a valóságot. Érezze hogy fegyverrel állnak mögötte.
dr. prédikátor
mocskos fitímasz!!! K A T O N A I D I K T A T Ú R A !!! NEMZETVESZTŐ HAZAÁRULÓK !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.