Egyre többet tudunk a koronavírusról, annak működéséről, terjedéséről.  A WHO szerint a rossz hír: ez a kórokozó sokkal halálosabb, mint gondoltuk. Húsvét hétfőn tartott sajtótájékoztatót Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, a WHO főigazgatója, ahol a koronavírusról eddig megszerzett hivatalos információkat ismertette: „Az országokban gyűjtött adatok alapján egyre világosabb képünk van az új koronavírusról, viselkedéséről, feltartóztatásának módjairól. Tudjuk, …

Forrás: indirekt.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Mirabilis: Bárhol a világon ugyanazt okozza ez a vírus mint nálunk, de persze, legyen ezért is kizárólag Orbán a hibás. Sajnos ennél többet nem lehet ellene tenni, azaz lehetne: teljes karantén legalább 1 hónapig, de nem ilyen, hogy mindenki mehet ahova akar, ez viszont sokaknak nem tetszene. Szóval ennyi amit tenni lehet a vakcináig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.