Új intézkedéseket jelentettek be.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Törtem a fejem, mi segíthetne ebben a nagyon nehéz időszakban. De nem jöttem rá erre az egyszerű, ám nagyszerű megoldásra. Piáljatok, gyerekek, addig sem gondolkodtok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Gyütt Mönt: Ki a kicsit nem becsüli! :)))
lusta
@Nessy: Hát az a valaki ezt nagyon benézte. Valóban hatásos a szesz. Delikvensünket a részletek már nem érdekelték. 60-80% között hatásos. A házi pálinka 52, míg a bor és a sör jelentősen kevesebb. A kis kínaiak tudhatnak valamit, mert náluk a boltban minden további nélkkül lehet 65%-os piát kapni.
namihami
""Az alkohol öl, butít és nyomorba dönt!""
Öl---megöli a vírust.
Butít---Aki ezt a törvényt kitalálta, az (ha még volna esze) már tudná.
Nyomorba dönt---ez még kivizsgálás alatt.
nezelodo
Hej de rosszmájú a társaság! Elnéznétek, hogy ebben a szorult helyzetben dráguljon a pálesz a járulékfizetésre hivatkozva? Szegény vezénylőtábornokunk se tudjon a karcsú családi kassza miatt egy kupicával se inni, hogy felmelegedjen, ha 34-re lemegy a hőmérséklete?
illusion
Aranyáron árulják a szarjukat - aminek az előállításáért eddig is alig fizettek. Most meg már semmit. Ezt az EU-nak is vizsgálnia kéne.
Kiöntöm a földre a magyar pálinkát és ráhugyozok. Ennyit ér a szememben!
human
@Nessy: ...feldobja a koronáját! És Orbán elkapja :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.