Új intézkedéseket jelentettek be.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Törtem a fejem, mi segíthetne ebben a nagyon nehéz időszakban. De nem jöttem rá erre az egyszerű, ám nagyszerű megoldásra. Piáljatok, gyerekek, addig sem gondolkodtok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Törtem a fejem, mi segíthetne ebben a nagyon nehéz időszakban. De nem jöttem rá erre az egyszerű, ám nagyszerű megoldásra. Piáljatok, gyerekek, addig sem gondolkodtok!
szegfue
Ez tök logikus, nem?! A bortermelők, szesz- és sörfözők mentesülnek a járulékfizetés alól, ugy tünik mindegy a vállalkozásuk, ill. adózásuk formája. Ezzel szemben pl. a humán szakorvosi ellátás, a fogorvoslás csak KATA-s adózás alatt lévő vállalkozók mentesülnek (hiszen csak egyéni vállalkozó és Bt adózhat igy!), viszont a Kft-ben müködő háziorvos pedig nem!! Valahogy az az érzésem, hogy "nagy mellel" tolják az emberek arcába ezeket a "hihetetlenül nagy segitséget", közben jó, ha a vállalkozók 5 %-a tudja érvényesiteni! És ez nem feltételezés, hanem tény! Nálunk csak a helyi focicsapat és a horgász egyesület tudja érvényesiteni! Nevetségesen siralmasak...:((
human
A kórlapon jobban mutat a májelégtelenség, mint a koronavírus :/
kereső
@szegfue: " Nálunk csak a helyi focicsapat és a horgász egyesület tudja érvényesiteni! "- ez igazoltan "nemzetgazdasági érdek", mint a pálinkafőzés, meg szesz-és sörfőzde.Még csak iagzolni/indokolni sem kell mint a csökkentett munkaidjű bértámogatásnál. Nagy-nagy "nesze semmi fogd meg jól"- az egész eddigi "munkahelyvédő "csomag. Ezt sem értem- miért "védő", miért is nem munkahely megtartó támogatások vannak. Sok-sok munkahely állami támogatással jött létre az elmúlt években, a járványhelyzet ugye vis-majort teremt( ebben az esetben elhárithatlan külső körülmény), és ahelyett, hogy ezen munkahelyek megtartását segitené a kormány - lehet, hogy majd a még csak beharangozott hitel, és kötvényprpogram???- már új munkahelykről álmodoznak, gazdasági racionalitást nélkülözve.
Pálinkás Pál
Ez igen fontos döntés volt a járvánnyal kapcsolatban,igaz fideszcsicskák???
Nessy
@human: Hátha kellő mennyiségű házi pálinkától berúg a vírus, és feldobja a koronáját!
Nessy
Fontos mérföldkő a járvány elleni védekezésben! Valaki már biztos kimutatta idehaza, hogy a pia hatásosabb, mint a védő öltözet!
Aki Én
Ezt most hogy és miért. Komolyan érdekelne, érti-e valaki. Abban biztos vagyok, hogy valami önérdek van mögötte.
Nyírfa
@Gyütt Mönt: Ki a kicsit nem becsüli! :)))
lusta
@Nessy: Hát az a valaki ezt nagyon benézte. Valóban hatásos a szesz. Delikvensünket a részletek már nem érdekelték. 60-80% között hatásos. A házi pálinka 52, míg a bor és a sör jelentősen kevesebb. A kis kínaiak tudhatnak valamit, mert náluk a boltban minden további nélkkül lehet 65%-os piát kapni.
namihami
""Az alkohol öl, butít és nyomorba dönt!""
Öl---megöli a vírust.
Butít---Aki ezt a törvényt kitalálta, az (ha még volna esze) már tudná.
Nyomorba dönt---ez még kivizsgálás alatt.
nezelodo
Hej de rosszmájú a társaság! Elnéznétek, hogy ebben a szorult helyzetben dráguljon a pálesz a járulékfizetésre hivatkozva? Szegény vezénylőtábornokunk se tudjon a karcsú családi kassza miatt egy kupicával se inni, hogy felmelegedjen, ha 34-re lemegy a hőmérséklete?
illusion
Aranyáron árulják a szarjukat - aminek az előállításáért eddig is alig fizettek. Most meg már semmit. Ezt az EU-nak is vizsgálnia kéne.
Kiöntöm a földre a magyar pálinkát és ráhugyozok. Ennyit ér a szememben!
human
@Nessy: ...feldobja a koronáját! És Orbán elkapja :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.