Domokos Laszlo szerint a kórházi vezetők „egyértelmű felelősségük ellenére nem fektettek kellő hangsúlyt a gazdálkodásra”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ezen már igazán nem tudom,hogy sírni,vagy nevetni kéne kínunkban.Ennek az embernek gőze sincs,hogy mi megy a kórházakban.Az egészségügy a fidesz 10 éve alatt elképesztő módon le lett pusztítva.És most felhívja a figyelmüket a gazdálkodásra?Amikor pl az egyszerhasználatos maszkokat átvasalják,hogy másnap is legyen mit tenni az arcukra?Orbán meg elajándékozza ide-oda.Nem orbánt kéne figyelmeztetni,hogy HAHÓ! ITT IS DOLGOZNAK AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN! Akiknek védőfelszerelés kellene,elegendő
kereső
Az édesanyád jó büdüs pichája ! Már bocsánat, de ezt már nem lehet szép szavakkal kommunikálni. Normálisak ezek? Hiszen gyakorlatilag leállt az egészségügy azok számára, akik nem a virus miatt szorulnak kezelésre.- kimondottan csak életmentés zajlik. Mindenki más- rákos, szives, vagy egyéb betegségben szenvedők, a rehabilitációra szoruló műtött, a károsodással született csecsemő, mind-mind útban van ennek az ördögi hatalomnak/orbánnak. Mert pénzt kell rájuk költeni- és kevesebb jut a lányának, vejének, unokájának, meg a hobbijára- a focira.Domoks azt mirét nem vuizsgálja- magánklubok ugyan, de a TAO pénz =közpénz , abból élnek.
Kötelezik a kórházakat, hogy a kiüritett részt rendezzék be- szereljék fel a virusos betegek gyógyitásához szükséges eszközökkel?- abból a pénzből ami nincs?
Gyilkosok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.