Mint arról beszámoltunk, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet orvosigazgatója, Dr. Cserháti Péter az állásával fizetett azért, mert nem követte vakon Kásler minisztere ukázát. Péntekre megszületett a győzelmi jelentés az Emmitől.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mi is az új vezető szakterülete? Van fogalma a rehabilitációs betegek ellátásáról, gyógykezeléséről? Feltételezem nincs, ezért gondolkodás nélkül hazaküldött boldog, boldogtalant, hogy büszkén jelenthesse, lám ő milyen ügyes, milyen lojális!
namihami
Vajon milyen lehet egy magát orvosnak nevező valaki erkölcsi szintje, ha egy kásleri (csak így-kásler) szintű miniszter parancsaira ilyen szolgalelkűen képes ugrani és cselédmödon végre is hajtani?
Ezeket az utasításokat jobbérzésű ORVOS...
Madácsi Pali
Onkológusként biztos szakmai döntéseket hozott az utógondozottakról és rehabiliáción résztvevőkről. Ilyen amkkor az orbáni hűség felülirja az orvosi eskütt.
Nyírfa
Orbán kimutatta a foga fehérjét. Ha rajta múlna, itt nem is fasizmus lenne, hanem annál is rosszabb. És megvan hozzá a garnitúrája is. Ez a felfoghatatlan. Mert egy ember lehet gonosz, lehet beteg. De ennyi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.