Közös akciót szervez április 20-ára Hadházy Ákos és Szél Bernadett független parlamenti képviselők, valamint a Momentum Mozgalom.

Orbán fülébe dudáltatják az autósokat Hadházyék a kórházból kidobott betegek miatt

A szervezők arra kérik az embereket, hogy aki egyetért azzal, hogy gonosz és embertelen lépés a haldokló betegek, magatehetetlen idősek és rehabilitációra szoruló sérültek hazaküldése, nyomjon egy izmos dudát a Karmelita kolostornál.

Hadd hallja a miniszterelnök is a Várban, hogy nemet mondunk az embertelenségre és igent az életre!

- olvasható a felhívásban.

Mint ismert, a hazai kórházi ágykapacitás 60 százalékát kell felszabadítani a küszöbön álló tömeges megbetegedések miatt. Ez sok esetben nehéz helyzetbe hoz olyan betegeket, akik folyamatos ellátásra szorulnak.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Pegero: te hiszed is amit itt leírtál? Nem ott kezdődik az otthoni ellátás, hogy van valaki otthon! Gondolod, hogy egy laikus hozzátartozó tud folytatni egy félbeszakított rehab gyógytornát? Nincsen meg hozzá sem a tudása, sem a megfelelő eszközei! Ezeknek a hazaküldéséhez tényleg egy kívűlröl hozott doktor (nem orvos!) kell, aki aztán három nap alatt megoldja a problémát, hiszen nem szakorvos, nem ismeri a betegeket, sem a körülményeiket! Igaz, az ítélet végrehajtó sem ismeri az elitéltet.
Egy idős asszony, aki nincs egy súlycsoportba a lebénult hozzátartozójával, akit etetni, tisztába tenni, gyógyszerelni kell , hogy oldja meg? Te például tudod, hogy kell egy lebénult beteg lepedőjét egyedűl kicserélni, hogy közben a mozgásképtelen beteg ott van az ágyban? Olvastad a kétségbeesett leveleket, amikor leírják a hozzátartozók, hogy két napot kaptak húsvétkor, hogy menjenek a betegért? Mit gondolsz, amikor egy egy elfekvő osztályt kiürítenek, olyan milyen betegek fekszenek? Nem ritkán hivatalosan a nyugdíjukért? Nem rokker33, hanem az állít tudatosan valótlant, aki hivatalosan előadja, hogy nem úgy van az úgy van!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Pegero: ki kényszerít téged,hogy maradj otthon velem? vedd föl a maszkod és irány az utca...
vacsi
@csak úgy...: egyértelműen a múltban!
simmering73
"Orbán Viktor fasiszta és náci államában csak az erőseknek és az egészségeseknek van joguk élni. Betegekre és öregekre nem költenek, mert kell a pénz a stadionok fenntartására, a futballistákra, Orbán Ráhel turisztikai bizniszére, drága ingatlanokra, kastélyokra, szállodákra, a Mészáros Lőrinc nevére íratott cégekre (feltéve, ha nyereséget termelnek a valódi tulajdonos, Orbán Viktor számára). Az öregeket és a betegeket a Taigetoszra teszik. A magyar egészségügy eddig is a szelektáló rámpa szerepét töltötte be. A betegek egy része a várólistákkal, a gyógyszerek megvonásával, a műtétek alacsony számával, és az ellátás színvonalával eleve halálra van ítélve. Az orvosok szelektálni kényszerültek, hogy az alacsony kapacitás mellett kit gyógyítanak meg, s kit ítélnek csendes halálra."
nepszava.us/orban-a-magyar-nep-szelektalasara-hasznalja-a-vilagjarvanyt/
Borsodi
@simmering73: Aki ezt nem így látja vagy mást mond forduljon orvoshoz.
legott
"A felvételen Orbán Viktor látható, aki korábban egy beszédet intézett a magyarokhoz "elég volt" címmel. A salgótarjáni közéleti Facebook-oldal kommentár nélkül tette ezt közzé, görbe tükröt állítani a jelenlegi kormánynak."

ezalenyeg.hu/helyi-ugyeink/a-tarjani-feszek-bravuros-videot-tett-kozze-orbanrol-3881

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.