Körbejárta a miniszterelnök a kórházakat, de volt pár börtönben is az elmúlt héten. A vizitekre elmondása szerint azért volt szükség, mert nem kapott mindig határozott válaszokat az ágyak, lélegeztetőgépek számáról. Azóta több intézményvezetőt kirúgtak, de az új, katonás rendez mindenkinek alkalmazkodnia kell Orbán szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Sajnos ebben az országban nem katonás rend uralkodik,hanem fejetlenség minden szinten. Odab@szarintottak kórházakba,mindenféle cégekbe,vállalatokba katonákat,állítólag segítve ezt a nehéz helyzetet.Amúgy is van baj elég,most még ezekre a "betolakodókra" is figyeljenek az ott dolgozók.Értem én,hogy ez a megfélemlítésről szól csupán,de mi már annyi mindent átéltünk,majd pont két marék katonától fogjuk magunkat összefosni
simmering73
Orbanisztánban a káosz neve katonás rend.
Borsodi
Ennyit a katonáinkról! Erre vannak ki képezve,meg árvíz esetére.Lássuk be ami katonáinkat a ruhájuk különbözteti meg a közmunkásoktól.Inkább szánalmasak mint hatékonyak.
Nessy
@Borsodi: Viszont egyik másik élvezi a jelenlegi "hatalmát", és vissza is él vele rendesen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.