Felkereste a budapesti Időskorúak Árpád-házi Szent Erzsébet Szociális Otthonát Orbán Viktor csütörtökön – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke, hozzátéve: a látogatásról a kormányfő videót tett közzé Facebook-oldalán.

Ma egy idősotthon lakóit örvendeztette meg látogatásával Orbán Viktor

A miniszterelnököt Nagy Viktor, az intézmény vezetője fogadta. Orbán Viktor tájékozódott az otthonban folyó orvosi munkáról, ottjártakor éppen a koronavírus-teszteket végezték a gondozottakon. Eddig egyetlen fertőzöttet sem találtak az otthonban, melynek fenntartója a Magyarok Nagyasszonya női apostoli élet Társasága. Jelenleg 100, 80 évesnél idősebb ember lakik az intézményben, az átlagéletkor megközelíti a 90 évet – ismertette Havasi Bertalan.

A miniszterelnököt tájékoztatták a koronavírus-tesztelési folyamatról, a különböző tesztek minőségéről, megbízhatóságáról is.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Inkább a parlamentbe járna és végezné a munkáját!!! De oda nem mer, mert fél a kérdésekre vélaszolni!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@Nyírfa: .
Fura ember lehet a fater, mert egy szál tulipánért agyba, főbe verte a csemetéjét, de a székházmutyiból a bányát elfogadta, örök billoggal ajándékozva meg az utódját!
simmering73
Csak egy idős nénit sikerült befírölni az interjúhoz, de az is hamar lerázta.
kereső
Engem végtelenül bosszant, hogy 10 év alatt "békeidőben" pontosan ezek voltak az oktatás mellett a "mostohák"- a most kibaxunk veletek periféria- az egészségügy, és a szociális ágazat. Most meg ott mutogatja magát mint egy primadonna. De abba a jó qrva életbe nem most kéne a nagy "megmentő" szerepében tetszelegni. És ha már- akkor mondjuk miért nem az állam által fenntartott - nem mintha ezt az egyházit nem állam(mi!!!) fizetné- mondjuk Borsodnádasdiba megy látogatóba?
Clavigo
Gondolom,,,,kib@szottúl " örvendezett " mindenki,,mikor ez az Agyallágyult megjelent ...
Nyírfa
@tudode: Pedig a tulipán és a bánya között van egy kis különbség. Igaz, az átkosban a tulipánok nem veszítették el közvirág-jellegüket, míg a jó kis kapitalizmusban egy székházat is zsebre lehet vágni. :)
Zsopiale
Ha nem hadsereg kíséretében menne a gyáva féreg, akkor már rég kitaposták volna a belét...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.