Az operatív törzs szerint enyhítő intézkedések jönnek, de továbbra is fontos, hogy elkülönítsék egymástól a korosztályokat. Az operatív törzs mai tájékoztatóján lapunk kérdésére is választ adtak a jelenlévők. Arra voltunk kíváncsiak, hogy várható-e a 65 év felettiek vásárlási időzónájának megváltoztatása?Kérdésünkre Lakatos Tibor, az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője válaszolt. Szavai alapján már többször felvetődött ez a lehetőség, de nem találták indokoltnak a változtatást a szabályozáson. Lakatos Tibor szó szerint az alábbaikat válaszolta kérdésünkre: Többször szóba került ennek az idősávnak a módosítása. Eddig úgy láttuk, hogy nem indokolt ezen változtatni. A következő hét már arról fog szólni, hogy milyen menetrend alapján tudjuk bevezetni a korlátozó intézkedések enyhítését. Éppen ezért azt gondolom, hogy a május 3-át követő időszakban az előre meghatározott menetrend szerint fogunk majd ezen is módosítani. Azzal együtt továbbra is fontos, hogy ezt a korosztályt...

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Van még néhány bolt, amelyik nem ad el mindent 9 óráig? Hagy néhány húscafatot 9 óráig is? Én még ismerek egy-két boltot, ahol 9-kor feltöltenek néhány pultot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok