Nettó 183 ezerért szakorvosként a frontvonalban, Covid-betegekkel. A beígért jutalomnak híre sincs, de nem sokat segítene. Védőfelszerelés saját beszerzésben. " Március hónapban a kocsim szervizelése 120 000 forint volt, és 60 000 a kötelező biztosításom, úgyhogy nekem ugrott a márciusi fizetésem. Nálam itt szakadt el a cérna. Nagyon jó ez a tapsolás, és hogy küldenek ebédet, meg nagyon cukik, de ebből én nem tudom kifizetni a kötelezőmet. ... Kifejezetten veszélyesnek tartjuk, hogy a használt szkafandereket újra és újra fel kell venni. Még ha rendszeresen le is fújjuk fertőtlenítővel. Nem csak koronásokkal foglalkozunk. A korábbi betegeinket is visszük tovább. Velük találkoznunk kell, ami azt jelenti, hogy extra védelemre lenne szükségünk, hogy ne fertőzzük meg őket. ...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: görbetükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Oposit
Hol vannak ilyenkor a szarjancsik, akik a vadhajtásokra élveznek?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Az fa@a, ha a koronavírusos betegek mellett a normál betegeket is "viszik tovább"!
De egyébként azok, akik a koronavírusos betegek kezelésében részt vesznek, azok érdemelnek igazán magasabb fizetést, jutalmat.Azok a hősök, azoknak már jelentkezni kellett volna a fizetésükben a havi 100 ezer nettónak minimum, hogy legalább legyen egy kis motiváció amiért az életüket kockáztatják nap mint nap.
A többi orvos most csak eltelefonálgat maximum.
görbetükör
@1magyar: A többi orvos is beleszakad, mert vannak betegek vírusfertőzésen kívül is. És ők ugyanúgy ki vannak téve kockázatnak, mert a lakosság zöme nincs szűrve.
Áh, ennyi cinizmus nekem már tényleg sok. Nem is tudom, miért nyitom meg még a Propit.
Lassú a leszokás, de jó úton vagyok. :(
görbetükör
@Horizont: Igen, mindez valóban nevetséges lenne, ha nem lenne sírni való. :(
csipetke
Hahó doktor úr! A fényességes videóüzenetben köszönte meg az egészségügyiek munkáját.Ezt kell beosztani egész hónapra.A fizetséget meg,gondolom vatikáni valutában kapjátok.-"Isten fizesse meg!" Sajnos ezért kenyeret nem adnak a boltban.Vajon mikor kap észbe orbán,hogy az idióta látványberuházások helyett fizesse meg ezeket az embereket.A kommunikációjuk egy óriási hazugság.Két hozzátartozóm is pesti kórházban dolgozik,így első kézből tudom,hogy mi van az EÜ-ben.Sz@r védőfelszerelések,FFP2 maszk,levegőt is nehéz benne venni,de az FFP3,ami jó lenne,az biztos drága,na,azt nem is kapnak.Kesztyűből hármat húznak,mert olyan ócska,hogy szétmegy a kezükön.A bőrük a szkafanderben hosszú-hosszú órákon át nem kap levegőt,mindezt szaré-húgyé.Ezeket az embereket jobban meg kellene becsülni,mert ha besokallnak,és otthagyják az egészségügyet,nekünk annyi.Egyébként nem is értem,mi tartja őket még ott
Oposit
Hol vannak ilyenkor a szarjancsik, akik a vadhajtásokra élveznek?
Sámannus
@Oposit: Őket jól fizetik köszike az értük mutatott aggodalmadat, most kapják meg a napi mantrához szükséges táplálékot, egyenlőre előkészületben vannak , amit orbán kövér és a többi mocsok reggelire ürít azt most turmixolják össze nekik. nagykanállal belömpölik és utána itt virítanak mint a vadalma.
kokopelli
@csipetke: a megfizetésről a régi kabaré "szkecs"jut eszembe!
- ön engem mint orvost akar lefizetni? ..csak azt próbálja meg!...na mi lesz?...próbálja már meg!
...ezt vették át a narancsos "politidióták" 10 évvel ezelőtt!
Nessy
@csipetke: Hol érdekli ez hazánk nagyjait! Ha akad olyan bátor és mindenre elszánt vírus, hogy valamelyiket megtámadja, három hűséges igazgató főorvos fogja őket űrhajós szkafanderben kezelni, a Gundel küldi nekik a kaját, és az ágy mindkét oldalán használható lélegeztetőgép fog állni! Teljes kiszolgáló személyzettel!
csipetke
@Nessy: 9:03 Kifelejtetted,hogy magánklinikán. Csak nem fekszenek olyan helyen,mint az eccerű pórnép?
Nessy
@csipetke: Látod, ezt el is felejtettem! Régen voltam már aktív. Az én ifjú éveimben a Kútvölgyi volt a fejesek kórháza! Most viszont sikerült belőle egy lerobbant intézményt kreálni! hacsak nem tart rá igényt Lőrinc barát, mert akkor hiper, szuper intézménnyé válik uniós támogatással!
Jozefina
Nettó 183 ezer forintban??? Ez a világ szégyene!!! Ez a rendszer kárhozatra ítéltetett!!!
kissé felnőttem
a doktor ur által leirtakra mit válaszolna ové?
hogy a maguk ideje alatt az emutt nyóc évben sem volt ez stb.
lehet e tovább robotolni ? vagy irány Londonban akár idény munkásnak is hát nem is tudom ez megér egy misét.
1magyar
@Jozefina: A képviselők meg 1 millió felett és még csak be se mennek a Parlamentbe csücsülni sem. Szégyen!
Ja és még fizetjük nekik az autó és egyéb használatot mert az jár nekik.:) Valami nagyon nem jól működik az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.