A miniszterelnök az ellenzék kérdéseire válaszol a parlamentben. Cikkünk folyamatosan frissül.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ezt a mellé dumát! Adjanak be javaslatot az ellenzéki pártok! Oszt minek? Hiszen első olvasatban lesöprik az asztalról! Lesz munka! Milyen munkát ad az állam? Most nem a kegyencekre gondolok, hanem plebszre! Amit eddig is, közmunkát! De azt is csak akkor, ha a delikvens jóba van a polgármesterrel a kistelepüléseken! Lényeg, hogy a látvány sportot a banki adóból is lehet támogatni, azaz támogathatjuk testületileg! Panem et circenses! Kenyér nincs, van helyette is cirkusz!
SystemError
Orbán mond ilyeneket, hogy kiből mi lett. Pedig Orbánból még fogva tartott és sittes csicska is lesz. ki tudja még mi...:)
Zsopiale
A Jobbik, legfeljebb középig csúszhat... de egy rablógyilkos náci patkány szemszögéből ugyebár az bal...
kissé felnőttem
elérkezett a 19,54 jóestét gyerekek az esti mese következik...remélem ágyban vagytok már Ma este... aludjatok jól álmogdjatok szépeket...ki beszél ??? ki változott na??? ennyi ebből
tudode
A Tajgetosz felelős még mindig nem tudja előbb utóbb hol "lenne/lesz" a méltó helye, ahol ciniKUSkodhat, nemisminiszterelnökként!
.
Megérdemli az az ország, amely hozzá hasonlót TART EL az un. munkaalapú társadalmával, úgy hogy nem dolgozott az életében, sőt még játszotta az eszét azzal, hogy őfélesége LAKÁSÜGYI ELŐADÓ VOLT!
.
----- Orbán ismeri az Illatos út környékét, ott volt lakásügyi előadő volt
.
hvg.hu/itthon/20150429_Orban_ismeri_az_Illatos_ut_kornyeket_ott
---------------------------------
.
Aztán kihasználta a konjunktúrát
.
------ Fészekrakás Orbán módra
.
www.hocipo.hu/content/view/128_feszekrakas_orban_modra
------------------------------
.
Aztán 1998-ban Torgyán dr. hátán megszerezte a kormányrudat, majd 2010-ben karaktergyilkolással megjött az étvágya, ÖVÉ AZ ORSZÁG, magának, és barátainak építi az ország, hogy befogja az kaparjkurtáknak a száját!
.
Rémes!!!
kereső
Orbán nem figyelt- a jobbik mindig is szoc. érzékeny volt még radikális korában is. Egy jobboldali párt a 21. században társadalmilag is érzékenynek kell legyen. Ebben nem nagyon van különbség a jobb-bal között. Ezért is nem értem, hogy a fidess-t miért sorolják a "konzervativ jobboldalhoz". A fidess elvek nélküli szekta, amely csak hangoztatja a jobboldali konzervativ értékeket, de cselekedni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.