Bár az eddigi híradásokból sokan arra következtettek, hogy a Mi Hazánk és a Fidesz vadházasságának közös gyermekeként megszületett Vadhajtások elnevezésű portál trollja, Bede Zsolt egy egykori jobbikos ferencvárosi ultra, azonban éppen ideje eloszlatni ezt a tévhitet. Egyrészről – az ellenzéki párt tájékoztatása szerint - Bede Zsolt nevű személy sosem volt tagja a Jobbiknak, másrészről sokan gondolják úgy, hogy jobb lett volna, ha „főhősünk” soha nem megy az Üllői úti stadion közelébe se. Több, általunk megkérdezett Ferencváros-szurkoló kifejezetten méltatlannak tartja, hogy Bedét a médiában számos helyen „Fradi ultraként” aposztrofálják, holott Bayer Zsolt új kedvence évek óta inkább a nem kívánatos személyek kategóriájába tartozik a Ferencváros szurkolótáborában, talán ez is magyarázat arra, hogy Bede - forrásaink beszámolói szerint - nem is jár meccsekre. A birtokunkba jutott dokumentumok alapján nem véletlenül. A rendelkezésünkre álló rendőrségi jegyzőkönyvek szerint ugyanis...

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Durbincs: @Shikari: Sz@r senkik gyülekezete vagytok. A munkára eleve ilyeneket kerestek! :)
SystemError
@Durbincs: @Shikari: Sz@r senkik gyülekezete vagytok. A munkára eleve ilyeneket kerestek! :)
Zsopiale
Ez a bedegeci, a náci szarbángeci segglakó telibevert szarpincsi szarházi...
Sámannus
Hogy még a B közép is kiköpi az mindennek a legalja. Muhhhaha.
SystemError
@fideszes gyökér: Ennél azért többek. Már nem személyükben, mer tirpák tahó mind. Betöltött "nem hivatalos" funkciójukra gondolok. Erre pedig rá kell világítani időnként...mert ránk telepszik "ez is"
tudode
Ki hinné, hogy a béközepesek kinevelték őféleségét is
.
------ Orbán: a VIP-páholyban meccset nézni elfajzás
.
www.youtube.com/watch?v=EPmTxqk0TH4&t=173s
.
Nem éltek hiába, neveltek egy nemisminiszterelnököt az ország nyakába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.