A független képviselő Gajda Péter új kinevezését kommentálta.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Az ellenzék legnagyobb bűne az, hogy assziszál annak az un. közjogilag érvénytelen kormánykoalíciónak, akik cinkosként mentegetik, tapsikolnak a menthetetlennek:
.
--- MIÉRT NEM HAGYJA OTT AZ ELLENZÉK EZEK UTÁN AZ ÁLPARLAMENTET?.

nepszava.us/miert-nem-hagyja-ott-az-ellenzek-ezek-utan-az-alparlamentet/
.
""""Költői kérdés, a válasz egyértelmű: a pénz miatt. Orbán a járványt kihasználva az ellenzéki pártok állami támogatását csökkentette (formailag ez a Fideszt is érintette, de a “Fidesznek” annyi pénze van, amennyit akar), ám arról gondoskodott, hogy a fasiszta rendszert és az immár nyílt diktatúrát legitimáló képviselők alapfizetését egymillió forint fölé emelje. Az ellenzéknek semmiféle jogosítványa, beleszólása nincs sem a törvényhozásba, sem az ország életébe. Egy cirkuszi látványosságban vesz részt pénzért, ami nem ártalmatlan, mert a diktatúra legitimálása hazaárulással ér fel."""
-------------------------------------------
.
Hasonlóan a parlament május 3-i 30 évvel ezelőtti megalakulásakor, amelyet 2010-ben sutba dobott őfélesége szektája, amely valójában a SARJADZÓ DEMOKRÁCIA GYÁSZNAPJA!
verőce21
Az ember azt gondolná, hogy a kormányváltásra készülő ellenzék - vagy abban komolyan reménykedő -, azon gondolkodik, hogy jobban akarja majd vinni a kormányzást, mint elődje. Nem feltétlenül másképp, hanem jobban.
Ennek egyik alapvető kritériuma, hogy megérti azt, hogy a jelenlegi kormányzat mit és miért csinál, a kormányzat munkáját meghatározó miniszterelnök hogyan gondolkodik, milyen a világlátása.

De ez, amit előad az ellenzék, a tudatlanság és alkalmatlanság ámokfutása.
Rockxy
ilyen az, amikor összefog az ellenzék
Béla333
Az MSZP és a Fidesz közös közpénz lopkodása, mutyija, kéz-kezet mos politikája hosszú évtizedekre nyúlik vissza.
Nincs ez másképpen ma sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.