Járvány és szociális válság idején bűn az emberekre az adóprést ráhúzni. Most a tőkén a sor, hogy fizessen! – írja közleményében a Szolidaritási Operatív Törzs. A javaslat szerint ezúttal azt a jövedelmi formát kell a legnagyobb adóval sújtani, amely természeténél fogva bizonyosan nem munkából származik, tehát az osztalékot, éspedig az idei évben fizetendően, de a tavalyi osztalékokra vetítetten a 48 millió forint feletti összegeket 98 %-os rendkívüli adóval. Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom által életre hívott Szolidaritási Operatív Törzs (SZOT) harmadik ülésén kialakította javaslatát, ami egy lépéssel viheti közelebb a megvalósuláshoz a “Pénzt az embereknek!” törekvést. https://www.facebook.com/108941857376911/videos/253385125860180/

Forrás: muon.hu
Feltöltő: igenszoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ki szedi le ezekben az esetekben (is) a krémet? Na ugye.
Akkor komolyan gondolják ezek a verebek, még akár az ötletet is? És pont azokkal vezettetnék be, akik a leginkább a haszonélvezői?
Maaaaargit, noooooormális?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.