A "vészhelyzetet" kihirdetése óta semmi jogi alapra nincs szükség semmihez. Az orvosokat meg lehet zsarolni, hogy hagyják abba betegek kezelését, és küldjék őket haza. A polgármestereket fel lehet hatalmazni arra, hogy azt és akkor zárják le, amit és amikor akarnak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Nagyon kedvelem Kálmán László-t. Nyelvész és informatikai oldalról is egy nagyon érdekes és művelt személy.
Mindenkinek ajánlom a Klubrádión a műsorát, melyben izgalmas témaköröket járnak körbe a nyelvészet oldaláról.

Ez is tipikus, hogy egy magyar nyelvészeti műsor a Klubrádión megy és nem a közmédiában, de hát a nyelvész gondolkodik és mélyen sérti az Orbáni önkényes nyelvi újraértelmezés
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Csizmás Kond: Tudod ki vagy te ehhez az emberhez képest? Egy nagy büdös fizetett szardarab! :)

www.nytud.hu/oszt/elmnyelv/kalman/cv.html

www.nytud.hu/oszt/elmnyelv/kalman/index.html
SystemError
@Horizont: Én az autóban hallgattam mindig őket. Hiába vagyok itthon most egész nap, sajnos a rendszertelenség miatt mindig kiesik..:) Mármint külön kéne figyelnem erre..
Nessy
Az elmúlt napok egészségüggyel, és a részleges újraindítással kapcsolatosan kiadott rendeleteit, leveleit hallgatva, hazánk nagyjainak nem ajánlott a neten stratégiai játékba kezdeni. Az ad hoc, felületes intézkedéseknek a stratégiájuk, és koncepciójuk nehezen értelmezhető, néha kivitelezhetetlen.
tudode
@Nessy: ,
Nekem pedig nem csak érzésem, de meggyőződésem az, hogy azok akik követik azt, aki a piszkos melót elvégezteti velük, a legtöbbje tudatában van annak, hogy milyen elképesztő állapotba hozta őfélesége, és az alapítók egy pár selejtje, de kénytelenek érvényesülni, mert az idő halad.
.
Annyit EZEKHEZ a self mede csapathoz, hogy mutogatni kell őket amiatt, hogy képesek voltak egy országot behabzsolni a karaktergyilkos pofakaratéjukkal úgy, hogy az alapítók közül legalább a harminchét közül csak azok mutatkoztak, akik az ország nyakán maradtak, kivételt képez azok akiket passzra vertek!!
.
Nem hiszem, hogy az államigazgatásban ennyi tájékozatlan közszolga lenne, de ha nem követik a pocak nácit, akkor lapát, kasza a sorsuk!
Nessy
@tudode: Ezt bizonyítja is O.V. Aki nem paríroz, azt reggel felmenti, délben már át is veszi az utód a köztársasági elnöktől a megbízó levelét.
SystemError
@Horizont: A többi nem műsor.. Mármint vannak az idétlen nevetőgenerátoros idétlen reggeli műsorok(semmiről nem szól), ahol lehet hallani, hogy egymás poénjain is tanultan nevetnek. Bolgár Gyurit is bírom, de a műsorát kb addig tudom hallgatni, amíg a "vendégeket" kérdezi és nem kezdődik el a lakossági rész...:) Lássuk be az kicsit május 1. légy-napszemüveges, kereplős tud lenni néha, csak a mi oldalunkon! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.