A "vészhelyzetet" kihirdetése óta semmi jogi alapra nincs szükség semmihez. Az orvosokat meg lehet zsarolni, hogy hagyják abba betegek kezelését, és küldjék őket haza. A polgármestereket fel lehet hatalmazni arra, hogy azt és akkor zárják le, amit és amikor akarnak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Nagyon kedvelem Kálmán László-t. Nyelvész és informatikai oldalról is egy nagyon érdekes és művelt személy.
Mindenkinek ajánlom a Klubrádión a műsorát, melyben izgalmas témaköröket járnak körbe a nyelvészet oldaláról.

Ez is tipikus, hogy egy magyar nyelvészeti műsor a Klubrádión megy és nem a közmédiában, de hát a nyelvész gondolkodik és mélyen sérti az Orbáni önkényes nyelvi újraértelmezés
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Nagyon kedvelem Kálmán László-t. Nyelvész és informatikai oldalról is egy nagyon érdekes és művelt személy.
Mindenkinek ajánlom a Klubrádión a műsorát, melyben izgalmas témaköröket járnak körbe a nyelvészet oldaláról.

Ez is tipikus, hogy egy magyar nyelvészeti műsor a Klubrádión megy és nem a közmédiában, de hát a nyelvész gondolkodik és mélyen sérti az Orbáni önkényes nyelvi újraértelmezés
kereső
@Horizont:" Nálunk a nemzetet gyilkolják meg. Pár százezer ember kisajátítva tartja a országot. A nép milliói jogtalan rabszolgák. Az ország koldus és leigázott. A parlament urai pedig liferálják a népet, a nép jogait, a hazát. Ilyen nemzetveszejtő ocsmányságot nem mutat föl a világhistória. Orgiája ez az összegyülemlett bűnöknek. Beteljesülése a kérlelhetlen fátumnak. Fölfakadt seb vagyunk most Európa testén. Lesz-e balzsam erre a sebre, vagy egyszerűen ki fogják égetni?… Rettenetes, rettenetes történet ez…"

Ady Endre-Nagyváradi Napló 1903.július
Rockxy
lacikám ha más nem akar lőni, lőjé má te!
háthogyha akkor jobban éreznéd magad, ha vért látnál.
tudode
Tíz évesen átvélve a II. világháborút, amikor a polgári védelem látta el a feladatát, amikor már katonák jelentek meg régen rossz volt!
.
Az a különbség őfélesége pofakarate háborúja, és a valódi "háború" között, hogy volt remény, hogy vége lesz, de ez a karaktergyílkos háborúskodás már 30 éve tart!
.
Emlékszünk: Első célpont Antall József miniszterelnök úr volt:
.
www.youtube.com/watch?v=3iopm2VWidM&t=7s
.
Aztán Tocsik Mártán át Simicskát sem kímélték az igazi liberális szájhősök!
.
Az a bukéja, hogy miközben a vírus szedi áldozatait, rámásztak a főpolgármesterre és másokra is, azzal, hogy a karaktergyílkolás lassan ölő méreg, amelyet mesterien úznek az alapítók selejtjei, a hozzájuk csatlakozók támogatásával!
.
Ezek nélkül nem lesz béke, nyugalom ebben az országban!
Nessy
@tudode: Néha úgy érzem, hogy pártunk és kormányunk tagjai ifjabb éveikben többször meghallgatták Bartolomeo énekmester Rágalom áriáját, és most remekül alkalmazzák!
Csizmás Kond
...szerencse hogy van internet, így sokan megélnek abból így karantén idején is hogy elemezzenek megyarázzanak kimagyarázzanak belemagyarázzanak feltétellezzenek a meghatározott dolgokból...
A valóság persze teljese más, és bár lehet elégedetlenkedni senki nem vállalná, hogy közözsségbe munkát vállaljon...
SystemError
@Csizmás Kond: Tudod ki vagy te ehhez az emberhez képest? Egy nagy büdös fizetett szardarab! :)

www.nytud.hu/oszt/elmnyelv/kalman/cv.html

www.nytud.hu/oszt/elmnyelv/kalman/index.html
SystemError
@Horizont: Én az autóban hallgattam mindig őket. Hiába vagyok itthon most egész nap, sajnos a rendszertelenség miatt mindig kiesik..:) Mármint külön kéne figyelnem erre..
Nessy
Az elmúlt napok egészségüggyel, és a részleges újraindítással kapcsolatosan kiadott rendeleteit, leveleit hallgatva, hazánk nagyjainak nem ajánlott a neten stratégiai játékba kezdeni. Az ad hoc, felületes intézkedéseknek a stratégiájuk, és koncepciójuk nehezen értelmezhető, néha kivitelezhetetlen.
tudode
@Nessy: ,
Nekem pedig nem csak érzésem, de meggyőződésem az, hogy azok akik követik azt, aki a piszkos melót elvégezteti velük, a legtöbbje tudatában van annak, hogy milyen elképesztő állapotba hozta őfélesége, és az alapítók egy pár selejtje, de kénytelenek érvényesülni, mert az idő halad.
.
Annyit EZEKHEZ a self mede csapathoz, hogy mutogatni kell őket amiatt, hogy képesek voltak egy országot behabzsolni a karaktergyilkos pofakaratéjukkal úgy, hogy az alapítók közül legalább a harminchét közül csak azok mutatkoztak, akik az ország nyakán maradtak, kivételt képez azok akiket passzra vertek!!
.
Nem hiszem, hogy az államigazgatásban ennyi tájékozatlan közszolga lenne, de ha nem követik a pocak nácit, akkor lapát, kasza a sorsuk!
Nessy
@tudode: Ezt bizonyítja is O.V. Aki nem paríroz, azt reggel felmenti, délben már át is veszi az utód a köztársasági elnöktől a megbízó levelét.
SystemError
@Horizont: A többi nem műsor.. Mármint vannak az idétlen nevetőgenerátoros idétlen reggeli műsorok(semmiről nem szól), ahol lehet hallani, hogy egymás poénjain is tanultan nevetnek. Bolgár Gyurit is bírom, de a műsorát kb addig tudom hallgatni, amíg a "vendégeket" kérdezi és nem kezdődik el a lakossági rész...:) Lássuk be az kicsit május 1. légy-napszemüveges, kereplős tud lenni néha, csak a mi oldalunkon! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.