Hűvösen indul a május és az előttünk álló hét is, de a folytatásban már annál inkább melegszik az idő. Szerdán lehet a hét leghidegebb napjára számítani, aznap hajnalra virradóan talajmenti fagy is előfordulhat.

Dermesztő, rövid távú kilátások: szerdán még talajmenti fagy is lehet

Az ország nagy részén sok lesz a napsütés, a gomolyfelhő-képződésből csapadék nem várható. Ugyanakkor az északkeleti határ közelében változatlanul tartósan felhős időre lehet számítani helyenként némi esővel.

Az északnyugati szél már csak Szabolcs környékén erősödhet meg.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn többnyire 18 és 22 fok között valószínű, de a felhős északkeleti részeken csak 13, 17 fok várható. Késő estére többnyire 5 és 15 fok közé hűl le a levegő.

(met.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Korona-vírus és Orbán Viktor

Az meglehetősen egyértelmű, hogy meglehetősen bonyolult és igen sokrétű a kapcsolat közöttük, na de hogy „koronavírus célponttá tette” volna???

A derék hvg.hu a fizetős HVG „A koronavírus célponttá tette Orbánt, és ő élvezi” című cikkével virít a főoldali kínáló tetején.
Az alapvetően demokrácia vs. autokrácia no meg a korona-vírus elmélkedés elég mondvacsinált és főleg erősen véleményes, még akkor is ha vannak erre utaló példák is. De azaz az igazság, hogy pro és kontra is.
No, de hagyjuk a fellengzős általánosságra törő megállapításokat. S ragadjunk le a címben megfogalmazottnál; „A koronavírus célponttá tette Orbánt”, reszlít, hogy élvezi is, azt most hagyjuk; idétlen szóvicces utalás, egy 95-ös filmre. Erről jut eszembe R.Hahn mai Népszava cikke: „Az orvosok felkészültek "egy Sztálin halála típusú forgatókönyvre"”! Ami a „It was a tough old moment, I won’t deny it. They had a strategy to deal with a ‘death of Stalin’-type scenario” mondatának félreértelmezése! Lévén az egy utalás Armando Iannucci 2017-es filmjére.
No de vissza a lényegre. A koronavírusra sok mindet lehet mondani, de hogy „részéről” bármiféle szándékosság lenne Orbán vonatkozásában???
Hosszas elemzés helyett: Orbán saját magát tette célponttá, nem kis részben azzal, ahogy – ezzel is - visszaélt! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.