Mától Budapest és Pest megye kivételével országszerte a szokásos rendjüknek megfelelően tarthatnak nyitva az üzletek. A központi régióból csak alapos... Mától Budapest és Pest megye kivételével országszerte a szokásos rendjüknek megfelelően tarthatnak nyitva az üzletek. A központi régióból csak alapos indokkal lehet vidékre utazni. Ezt rendőrök is ellenőrzik majd. Vidékiek azonban megkötés nélkül jöhetnek a fővárosba: hétfőn a járványügyi védekezés szempontjából kettészakad az ország.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazi unortodox logika?

Egy frászt; sokkal inkább a lázadó bűnös polgárok megrendszabályozása újabb eklatáns és főleg oktatási céllal összehozott példája

Mottó helyett:
Az igazat megvallva, tulajdonképp a technikában léteznek
kizárólag egyoldalú ozmózisra szolgáló anyagok,0
amik csak az egyik irányban átengedők, míg a másikban nem

Ártunk és qurmányunk úgy döntött, hogy mától a járványügyi védekezés szempontjából kettészakad az ország. „A központi régióból csak alapos indokkal lehet vidékre utazni. Vidékiek azonban megkötés nélkül jöhetnek a fővárosba”!
Pálinkás Pál
No ezt valami fideszbuzi magyarázza el nekem járványvédelmi szempontból.."Budapestről nem lehet vidékre menni, de vidékről jöhetnek Budapestre" !!!
Persze várnám itt néhány karácsonyfan magyarázatát...ez mennyiben gátolja a "budapesti vírus" vidékre kerülését??
Ez nem Budapest lezárása??? csak kérdem,de félve,mert aki megjósolta,az ellen eljárás folyik!!! és ebben az a szörnyű..hogy ezt részben a ti "reményetek" a zöldmajom karácsony javasolta!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.