Kásler Miklós legalábbis ezt írja egy levélben, de egyelőre nem tudni, ki és hol fogja elvégezni a teszteket. Kásler Miklós csütörtök este levelet írt az egészségügyi szolgáltatók vezetőinek. Az RTL Klub Híradójának birtokába került levél szerint hétfőtől újraindul a háziorvosi és házi gyermekorvosi ellátás, a védőnői ellátás és a fogászati alapellátás, a járóbeteg szakellátás és a diagnosztikai ellátások. A kórházak újra végezhetnek egynapos műtéteket, és a nem sürgős kórházi ellátás is beindulhat.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
No, most megint nem értem :
1. Hazaküldték a kórházakból az ápolásra szoruló betegeket, mert kell a hely a vírus fertőzötteknek.
2. Két hét múlva : Csak azt veszik fel a kórházba, aki negatív koronavírus tesztet produkál.
3. Ugye nem lehetek skizofrén sem??? /De : aki az, azt "könyörgöm akasszuk fel!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Nessy: Már amikor bejelentették, hogy katonák mennek a startégiai cégekhez, kórházakba, akkor mondtam- hogy vegyünk orbánnak ólom katonákat, meg terepasztalt- azon játszadozhat. De ez, ami az utóbbi hetek-napok történései, ez minden képzelett fölül múl. Tudatos népirtás, az orvosi eskü megszegésére kényszerités, az önkormányzatok nnyakába varrt többletfeladat- ugyanakkor pénzelvonás, a szolidaritási alap ( munkanélküliek ellátási alapja!!!), amely zömmel a munkavállalók befizetéseiből jön össze- kisajátitása, és áthelyezése a "gazdaságvédelmi" alapba- ebből aztán ki többet! alapon majd jól megvédik az összes kkv-t, a kényszervállakozást.Még egy ilyen rohadt, bűzös társaságot nem hordott hátán a magyar föld, mint ezek.
Nessy
@kereső: Mi van kellenek a katonák a további hatalom megtartáshoz???
kereső
@Nessy: Olvasd el, amit fentebb beraktam- és ez már nem az első , aki erre következtet.
bencemacska
@kereső: ma, 11:41
Nagyon sokat mond a rendelet azon mondata: amely azt mondja, hogy a katona bácsi csak javaslatot tesz, amelynek betartása kötelező. Tehát nem utasít, csak kötelezően betartandó javaslatot tesz!!!
Mert az illető szakigazgató tök hülye a szakmájához! Van még olyan akit nem a tajga törpe nevezett ki?!
/ Nem szó szerinti idézet, mert nem olvastam, csak hallgattam!/
kereső
@bencemacska: Na ezt kerestem! Ezt a "tajga törpöt"- most már megjegyzem!
Szerintem a katona bácsik teljhatalommal felruházottak- és szerintem csak idő kérdése, hogy hány stratégiai cég fog úgy járni, mint a debreceni doboz gyártó.
Ami meg a kórházakat illeti, az ottani katonai jelenlétet,- kellettek a magyar taigetosz rendelet végrehajtásához.
Az csak mese habbal- hogy készletgazdálkodás, meg ilyen hülyeségek. Végül is ennek a következménye a kórházak és egyéb eü. inézmények gazdálkodásának teljes központositása- hiszen megjelent a rendelet, hogy az állam fog mindent beszerzést intézni. Az orvosok meg majd veszik a sztetoszkópot, a szikét , a védőkesztyűt, maszkot- mint a tanárok a krétát a klik helyett. Szép új orvelli világ- de ez már még azon is túlnő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.