És a teszt eredménye sincs meg azonnal. Kevés a hely, ahol csinálnak ilyen tesztet, ott is magas áron. Jelenleg a piacon féltucat magánszolgáltató végez ilyen vizsgálatot, az árak 30 és 60 ezer forint közöttiek Hozzáteszik: az nem tisztázott, ki viseli a teszt költségét, ám az nyilvánvaló, hogy ezt Magyarországon nem mindenki engedheti meg magának. Egy fogorvos arra is felhívta a figyelmet, hogy ha ő tesztet rendel, annak eredményéről 36 óra múlva szerezhet legkorábban tudomást, így ha hazaengedi a pácienst, akkor másnapra már akár meg is fertőződhet, miközben a hivatalos, előző napi eredménye negatív.

Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
A teszt önköltségi ára ~6700 Ft. Budapesten vagy 8 szolgáltató csinálja, 9800 és 29900 Ft közti áron. Nekem 17800 Ft-ért csinálták (ide kaptam szinte azonnalra időpontot), egészségkártyával tudtam fizetni és 2 óra alatt megvolt az eredmény...

Ha valakinek orvosi ellátásra van szüksége, ehhez teszt kell és van érvényes TB-száma, akkor fizesse a TB!...
nezelodo
Nem kell jajveszékelni, tekintse ezt mindenki Orbán beígért hálájának, a nyolc évi mellőzöttségéért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.