A Publicus Intézet a Népszava megbízásából április 27 – 30. között 1005 fő megkérdezésével a budapestiek körében készített reprezentatív közvéleménykutatásban vizsgálta a fővárosi lakosoknak a egyes helyi intézkedésekkel kapcsolatos véleményét.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Karácsonyt a budapesti többség választotta közmédia, csalások és közpénz százmilliárdok nélkül, amit a fidesz nem képes feldolgozni.
Klubtag
Orbán - pökhendi önreklámozásra - igencsak alkalmatlan teljesítményt nyújt akciócsoportjaival együtt, pedig az összes forrás (közigazgatási, fegyveres testületi, pénzügyi, stb.) a rendelkezésére áll, mégis legtöbb intézkedésük döcögő, kapkodó, sok esetben észszerűtlen, és legfőképp nem egy esetben embertelen. No persze, ha arra használja a forrásokat és a ráruházott korlátlan hatalmat, hogy mind idehaza, mind külföldön az eddig megásott árkokat tovább mélyítse, akkor nincs is min csodálkozni. Ebben az álnokságban bőven egy húron pendül a három "közjogi méltatlanság".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.