Brüsszelben 27 ország képviselői meg tudják oldani a digitális voksolást, de a kormánypártiak itthon nem akarnak ilyen rendszert.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@tudode: Az is lehet, hogy oktatni lehet, sőt kell digitálisan, de a parlamenti képviselők oly annyira digitális analfabéták, hogy nem is kísérleteznek ezzel a megoldással! Annyit tanultak meg a kormánypárti frakcióban, hogy lehet éjszaka emailban törvényjavaslatot "benyújtani" a másnapi megszavazás érdekében.
tudode
Mi várható el a NER-től, ki van adva a látszat kedvéért, hogy működik a parlament, megcáfolva magukat azzal, hogy amiatt kellett őféleségének a FELHATALMAZÁSI félcédulát megszavazni, a rendeleti költségvetést megfűszerezve, mert a parlament összehívása SS lehet!
.
Majd az idő bebizonyítja, hogy JÓ KEZEKBE KERÜLT-e az állam minden fontos szerve!
Nessy
@tudode: Az is lehet, hogy oktatni lehet, sőt kell digitálisan, de a parlamenti képviselők oly annyira digitális analfabéták, hogy nem is kísérleteznek ezzel a megoldással! Annyit tanultak meg a kormánypárti frakcióban, hogy lehet éjszaka emailban törvényjavaslatot "benyújtani" a másnapi megszavazás érdekében.
Csizmás Kond
...szerinte Bernike basztlan...mert a hisztije másra mire fogható ?
tudode
@Nessy: .
Elképesztő az, hogy mennyire meg akarnak felelni az un. nemisminiszterelnökek, aki behajtja a képviselőket járvány idején, KIRAKATNAK a plenáris ülésekre, az óta mióta szentesítették neki a NER-tagok a TELJHATALMAT, és nem verik ki a balhét, hogy veszélyezteti az egészségüket, rahedli olyan közjogilag érvénytelen törvényjavaslat megvitatására, amelyek kényes témák voltak, egy, két kivételével, az üres székeket megszólítva, hogy T. ez, az amaz!
.
www.parlament.hu/web/guest/folyamatban-levo-torvenyjavaslatok
.
Az a képviselői indítvánnyal benyújtott törvényjavaslatok valójában HUNGARY, fideszes találmány egyeztetés nélkül nyújható be a T. Háznak!

Amikor még én dolgoztam az államigazgatásban volt olyan, a tárca által benyújtott törvényjavaslat, amelyet a protokoll szerint a kezdeményező főosztály végig járatta az egyeztetés útján, majd a javaslatokkal kiegészítve benyújtotta a parlamentnek, ahol öt bizottság tárgyalta meg, ahonnan volt olyan törvényjavaslat, amelyet visszajárattak a tárcához kiegészítés céljából, egy, két év után elfogadva!
.
Arról nem is szólva, hogy például Soltész Miklós, akkori szociális államtitkár hogy megszivatta a megváltozott munkaképességüeket, ha jól emlékszem hét milliárdtól szabadította meg azokat, akiket komplex felülvizsgálatra köteleztek, és sokakat úgy vágtak ki a rokkant ellátásból, vagy lefokozták mint a macskát! A rokkant nyugdíjakat lefokozva un. adható "ellátássá"!
.
Így végezteti el őfélesége a piszkos melót a csicskáival, aztán megjutalmazta egyházi tótumfaktumnak a jótétemény jutalmául!
Jozefina
Egyik fő indok lehet, hogy orbán nem ért a számítógéphez sem!!!?? A bátor 133-ból is talán alig néhányan!!! Akkor mi várhtó ezektől???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.