A kerítésőrület jegyében újabb függetlenedési kísérlet tanúi és finanszírozói lehetünk. Ez lehet a folyamatos és biztonságos oltóanyag-ellátás alapköve, amivel biztosítani lehet az elsődleges megelőzést - tette hozzá Orbán miniszterelnök.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Az nem is volt publikus, hogy még az EU is adott pár ruppót a geotermikus energia hasznosítására
.
---- Geotermális nagyhatalom? Minden adottságunk megvan hozzá
.
magyarepitok.hu/geotermalis-nagyhatalom-minden-adottsagunk-megvan-hozza
.
"""" Mintegy 12 milliárd forinttal támogatja az EU azt a magyar innovációt, ami vízadó réteg helyett forró kőzetet alkalmaz a geotermális technológiánál. Az EU-Fire Kft. 2019-re ígéri a fejlesztés befejezését. A magyar tulajdonú cég eddig két városban valósított meg geotermális távfűtő rendszert, emellett további hat településen épít ki a közeljövőben.""""
.
Sto eta!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@tudode: Tényleg hihetetlen gazdagság van a birtokunkban. Szégyen, hogy a valódi értékeket vagy hagyjuk parlagon heverni vagy elkótyavetyéljük vagy tönkre tesszük. És ez a garnitúra akar történelmi nagy Magyarországot. Úristen!
Nyírfa
Ja: az oltóanyag - attól tartok , hogy annyira a világ élvonalába akarnak kerülni valamivel, hogy nagyotakarásukban összetákolnak ugyan egy vakcinát, de azok veszélyt jelenthetnek az egészségre. Pláne, ha nemzethy oligarchák kerülnek a közelébe.
tudode
@Nyírfa: .
Akkor figyeltem fel erre a kincsre, amikor a Svédországban élő unokaöcsém házába, sokkal mélyebbről felhozva, geotermikus energiával padlófűtéses az egész házuk, amiét nem kellett fizetniük, az önkörmányzat állta a költségeket.
.
Igaza van a volt fideszes közgazdásznak abban, hogy szinte minden szinten 100 évvel van elmaradásban a regnáló izé
.
----- Csaba László: Orbánék 100 éves lemaradásban
.
24.hu/fn/gazdasag/2017/12/04/csaba-laszlo-orbanek-100-eves-lemaradasban/
.
Azzal a rengeteg lóvéval, amelet az EU a felzárkózáshoz juttat is elkótyavetyélik! Egy része a dúrva túlárazással, és szükségtelen baromságokkal folyik el, mint pl.
.
----- Tizenegy kilátó épült uniós pénzből a kétezer lakosú alföldi faluban, Tyukodon
.
444.hu/2017/06/30/tizenegy-kilato-epult-unios-penzbol-a-ketezer-lakosu-alfoldi-faluban-tyukodon
.
stb., stb.
.
tudode
@Nyírfa:
.
A nagyravágyástól nem látják ezek a fától az erdőt (csak úgy eszembe jutott, mert dühöngtem miatta), a turizmus fellendítése céljából akkor, amikor a fele országnak kilóg a feneke a gatyójából
.
----- Magyarországon épül a világ leghosszabb üveghídja
.
nlc.hu/utazas/20170228/uveghid-magyarorszagon/
Nyírfa
@tudode: Körbe néztem Tyukodon. :)
Aszta! Ez a nem semmi! Az EU tudja, mire cseszték el a magyarok a pénzt már megint?
Nyírfa
@tudode: Kerestem, hogy lett-e belőle valami, de nem találom. Annyira nem érdekel, örülök, ha elvetélt ötlet maradt, csak mi lett a pénzzel? Mert tervezés folyt, annak is voltak költségei - ahogy az lenni szokott, búsás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.